LADDNING HEMMA

Starta varje dag med full laddning.

När det gäller laddning av din Jaguar finns det inget som går upp mot hemmet. Anslut helt enkelt din bil på kvällen – precis som du skulle göra med din mobiltelefon – så kan den vara fulladdad och redo för avfärd nästa morgon.

LADDBOX – DET BÄSTA SÄTTET ATT LADDA HEMMA

För kortast möjliga laddtid hemma rekommenderar vi en fackmässigt installerad laddbox.

Installationen kräver normalt tillgång till privat parkering – t.ex. på en uppfart eller i ett garage – för anslutning till elnätet i ditt hus.

VAKNA MED 100 % LADDNING*
För optimal laddning hemma kan du installera en av Jaguar rekommenderad laddbox och använda Mode 3-laddkabeln. I-PACE är utrustad med en 3-fas AC-laddare (växelström) på 11 kW som kan ladda din bil över natten och ge upp till 65 km räckvidd per timme.
SPARA PENGAR VARJE MÅNAD
Laddning av en elbil hemma via en laddbox kostar betydligt mindre än tankning av en bil med bensin eller diesel. Och du kan få ner kostnaden ytterligare genom att ladda under elnätets lågperioder.
KVALITETSSÄKRADE
Laddboxar från bransch- eller statligt godkända leverantörer är konstruerade för att vara säkra att använda i alla väder. Vi samarbetar med Bee, Sveriges ledande laddoperatör, som kan leverera och installera en godkänd Jaguar-laddbox. Din återförsäljare kan ge dig mer information.
INSTALLATION AV EN HEMMALADDARE
SPARA ÄNNU MER UNDER ELNÄTETS LÅGPERIODER

En av fördelarna med att ladda över natten är att det nationella elnätet används mindre. Det kan innebära att elbolagens tariffer är betydligt lägre, och vissa bolag erbjuder till och med el från förnybara källor – vilket bidrar ytterligare till din elbils miljömeriter.

Specifika tider för laddning nattetid med el under lågperioder kan enkelt ställas in via din Jaguar-smartphone1-app och på pekskärmen i din bil2.

HUSHÅLLSUTTAG GER YTTERLIGARE TRYGGHET

Om du är bortrest längre tidsperioder och inte har tillgång till en hemmaladdare kan du i stället ladda din bil med en vanlig hushållskontakt, även om laddningen då tar mycket längre tid. Detta gör enkelt genom att plugga in din bils 2 kW AC-laddkabel.

FORTSÄTT UTFORSKA ELTEKNIKEN
INSTALLERA EN HEMMALADDARE
Vi samarbetar med Bee, Sveriges ledande laddoperatör, som kan leverera och installera en godkänd Jaguar-laddbox. Den robusta laddboxen kan monteras på din uppfart, i garaget eller på en annan lämplig plats där du bor. Be din Jaguar-återförsäljare om mer information.
LÄS MER
SÅ LADDAR DU
Bekanta dig med de enkla stegen för att ladda din elbil, vare sig du är hemma eller på väg.
LÄS MER

*Laddtider kan påverkas av faktorer som batteriets laddningsnivå och laddtid samt batteritemperatur.


1 Endast kompatibla smartphones.


2 Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.