SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Lyx, prestanda och kompetens tagna till nya nivåer för att skapa unika Jaguar-bilar.

​Enastående prestanda, oöverträffad lyx och banbrytande teknik. Special Vehicle Operations visar upp det allra bästa av Jaguar med ett sortiment av exklusiva SV-märkta halomodeller, begränsade samlarutgåvor och unikt utformade projekt.​

F-PACE SVR 575 EDITION

Den sista V8:a-versionen från Jaguar är en prestanda-SUV som inte liknar någon annan.

F-PACE SVR EDITION 1988

Bli ägare till ett av de 394 limiterade exemplaren.
LÄS MER
F-PACE SVR

F-PACE SVR

Du kan förvänta dig all bekvämlighet och lyx som du vanligtvis förknippar med F-PACE i kombination med prestandan och dynamiken hos en SVR-modell. Nu finns även ett snyggt högglansigt Black Pack-paket som inkluderar grillinfattning, luftutsläpp i motorhuven, luftintag, hjulhuskanter och spoilerdekor.
XE SV PROJECT 8

XE SV PROJECT 8

Project 8 är konstruerad för att vara världens mest spännande sportsedan. Hjärtat i bilen är Jaguars legendariska kompressormatade V8. Men hastighet handlar inte bara om kraft. Aerodynamiska lärdomar från motorsporten och en lättviktig aluminiumkaross innebär att ingen annan Jaguar känns mer levande.
F-TYPE HERITAGE 60 EDITION

F-TYPE HERITAGE 60 EDITION

Sextio limiterade sportbilar för att hylla sex decennier av sensationella Jaguar E-TYPE.​


JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Nästa elektrifierande kapitel i vår Gran Turismo-historia är här.
JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

VÅRA ANLÄGGNINGAR

SVO ligger vid vårt splitternya teknikcenter i Warwickshire, England, en investering på GBP 20 miljoner. Denna anläggning för specialtillverkning är Jaguar Land Rovers kunskapscenter med ett team på 200 fordonsspecialister. SVO:s huvudkontor på 20 000 m2 har över 40 teknikerplatser för fordonsundersökningar samt en lackeringsanläggning i världsklass.