SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Lyx, prestanda och kompetens tagna till nya nivåer för att skapa unika Jaguar-bilar.
UTFORSKA MODELLEN

Hisnande prestanda, ofattbar lyx och banbrytande teknik. Special Vehicle Operations, eller SV, är ett expertteam med hundratals ingenjörer och designers som skapar förfinade versioner av befintliga Jaguar-modeller samt helt unika jubileums- och specialmodeller.

F-PACE SVR

F-PACE SVR

Samtidigt som den har kvar all lyx och de praktiska egenskaperna hos vanliga F-PACE så frigör vår senaste SVR-version bilens sanna potential.
UTFORSKA SVR

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Nästa elektrifierande kapitel i vår Gran Turismo-historia är här.
VÅRA ANLÄGGNINGAR

VÅRA ANLÄGGNINGAR

SVO ligger vid vårt splitternya teknikcenter i Warwickshire, England, en investering på GBP 20 miljoner. Denna anläggning för specialtillverkning är Jaguar Land Rovers kunskapscenter med ett team på 200 fordonsspecialister. SVO:s huvudkontor på 20 000 m2 har över 40 teknikerplatser för fordonsundersökningar samt en lackeringsanläggning i världsklass.

SV-TJÄNSTER

SV PREMIUM-LACKPALETT

SV PREMIUM-LACKPALETT

Kombinationen av den senaste lacktekniken, exklusiv ytfinish och hantverk på högsta nivå bidrar till att skapa ytterst distinkta bilar.
SV BESPOKE

SV BESPOKE

SV Bespoke-teamet erbjuder stora möjligheter till personlig anpassning av din bil, bland annat en komplett tjänst för "matchning efter prov".
TA REDA PÅ MER HOS DIN LOKALA ÅTERFÖRSÄLJARE

VÅRA SPECIALISTCENTER

Till våra SV Specialistcenter är alla välkomna som vill uppleva våra unika bilar på nära håll och prata med vårt team av SV-experter.

DEMOBILAR

DEMOBILAR

Vill du provköra en Jaguar SV-bil? På våra SV Specialistcenter finns Jaguar SV-mästerverken på plats.
EXPERTIS

EXPERTIS

Med sina unika produktkunskaper är vårt team av SV-säljare de som är bäst lämpade att hjälpa dig skapa din ultimata Jaguar.
SPECIALUTBILDADE TEKNIKER

SPECIALUTBILDADE TEKNIKER

SV-bilarna är väldigt speciella och kräver därför motsvarande specialistkunskaper. Det är därför som våra SV Specialistcenter endast anställer ytterst kvalificerade Jaguar-tekniker. De tekniker som arbetar på våra SV Specialistcenter får utökad utbildning för att säkerställa att din bil tas om hand på bästa sätt.

HITTA EN SV-SPECIALIST

När du har angett ditt postnummer väljer du "SV specialist centers" (SV Specialistcenter) i menyn för filtrering på tjänster.