Körlägen - PLUG-IN HYBRID

Körlägen - PLUG-IN HYBRID

Körlägen PHEV

Utforska vilket läge som tillåter dig att välja den perfekta kraften.

HYBRID-LÄGE

HYBRID-LÄGE

Det standardinställda hybrid-läget prioriterar elkraft så vida du inte behöver effekten från bensinmotorn eller har använt upp räckvidden.
EV-LÄGE

EV-LÄGE

EV-läget kan aktiveras manuellt med en knapp på mittkonsolen och maximerar tiden för eldrift. Systemet kopplar automatiskt in bensinmotorn om det krävs mer kraft.

OPTIMERA DIN BRÄNSLEEKONOMI

I standardkörläget (Hybrid) kan du optimera bränsleekonomin eller räckvidden genom att använda någon av följande två funktioner:

SAVE-LÄGE

SAVE-LÄGE

Save-läget, som aktiveras manuellt via pekskärmen, förhindrar att batteriladdningen sjunker under en viss nivå. På utvalda modeller möjliggör även denna funktion laddning av batteriet. På detta sätt kan du spara möjligheten till tysta, utsläppsfria resor till ett senare tillfälle.
PEO-LÄGE (PREDICTIVE ENERGY OPTIMISATION)

PEO-LÄGE (PREDICTIVE ENERGY OPTIMISATION)

Om du anger en destination i navigationssystemet aktiveras PEO-funktionen automatiskt. Funktionen kan förutsäga vägen framför dig med hjälp av rutt- och GPS-data och växlar därefter mellan elmotorn och bensinmotorn för att maximera bränsleekonomin. Detta minimerar också avgasutsläppen i storstadsområden.

YTTERLIGARE SUPPORT

SÅ LADDAR DU

SÅ LADDAR DU

Ta reda på hur du laddar din bil hemma eller längs vägen.
STÄLL IN DIN BIL

STÄLL IN DIN BIL

För att få ut det mesta av de viktigaste funktionerna och egenskaperna i din bil ska du börja med att konfigurera infotainmentsystemet och de fjärrstyrda mobiltelefon-funktioner.