JAGUAR F‑PACE

JAGUAR F‑PACE

Vår lyxiga prestanda-SUV förenar prisbelönt design, Jaguar-prestanda och intuitiv teknik som får varje resa att kännas extraordinär. Finns nu som plug-in hybrid.
bygg din egen VISA GALLERI BOKA PROVKÖRNING Be om offert

Designers choice

Låt våra designers skräddarsy din Jaguar F-Pace. Nedan visas olika varianter som de har skapat med sina favoritval.
I vår konfigurator kan du anpassa designen ytterligare om du vill.

Jaguar F-pace

Jaguar F-pace

P400e AWD AUTOMAT PHEV
Se bilen
Jaguar F-pace

Jaguar F-pace

P400 AWD AUTOMAT MHEV
Se bilen

EXTERIÖRDESIGN

En sömlös motorhuv, djup grill, karakteristiska stålkastare med dubbla ”J”-blad samt bredare luftutsläpp bidrar tillsammans till den dynamiska framtoningen hos Jaguar F-PACE.

Klicka för att interagera

INTERIÖRDESIGN

Vi har tänkt på alla detaljer i interiören för att skapa en lugn fristad för dig och dina passagerare.

Klicka för att interagera
SÄTEN

SÄTEN

Som tillval för Windsor-lädersätena i F‑PACE finns diamantquiltning och perforering, och prestandasätena med Windsor-läder i F‑PACE R-Dynamic är försedda med monogramperforeringar. Sätena kan förbättras ytterligare med massagefunktionen.
FÄRGSTÄLLNINGAR

FÄRGSTÄLLNINGAR

Interiören erbjuder det bästa inom brittiskt hantverk, med DuoLeather- eller läderklädda ytor i en rad olika färgställningar samt ett urval av iögonfallande dekordetaljer.
INTERIÖRDETALJER

INTERIÖRDETALJER

Vår strävan efter modern lyx återfinns även i temperaturreglagen, som är graverade med monogram i exklusivt krom.

HÖJDPUNKTER

PRESTANDA

PRESTANDA

Med Jaguars-prestanda i sina DNA levererar Jaguar F‑PACE förhöjda, sportiga köregenskaper med förbättrad bränsleeffektivitet. Upplev en hisnande körupplevelse från ett urval av drivlinor, där laddhybriden ger ännu bättre bränsleeffektivitet och lägre CO2-utsläpp.
SE FILMEN
TEKNIK

TEKNIK

I hjärtat av F-PACE interiör finns infotainmentsystemet Pivi Pro1. Du kan nu snabbt ansluta till de mest använda funktionerna från startskärmen eller via Amazon Alexa. Den 11,4 tum stora pekskärmen har ett intuitivt smartphone-liknande gränssnitt med omdesignad navigering och onlinesökning.
SE FILMEN
PRAKTISKA EGENSKAPER OCH SÄKERHET

PRAKTISKA EGENSKAPER OCH SÄKERHET

Jaguar F-PACE klarar alla äventyr som helgerna för med sig, med 1842[2] liter användbart, klassledande lastutrymme. Du kommer även att njuta av ökad trygghet i din körning, tack vare de många intelligenta säkerhetsfunktionerna som är utformade för att hålla dig och dina passagerare säkra.

VÄLJ DIN MODELL

Hitta din perfekta kombination av prestanda, stil och funktionalitet.

E-PACE SE

E-PACE SE

• 20-tums lättmetallfälgar
• Animerade körriktningsvisare och automatisk helljusassistent
• Premium kupébelysning med 30 färger
• MeridianTM ljudsystem
F-PACE R-DYNAMIC SE

F-PACE R-DYNAMIC SE

• 20-tums lättmetallfälgar
• Animerade körriktningsvisare och automatisk helljusassistent
• Premium kupébelysning med 30 färger
• MeridianTM ljudsystem​
F-PACE 300 OCH 400 SPORT

F-PACE 300 OCH 400 SPORT

• 21-tums lättmetallfälgar
• Motor D300 eller P400 i6 med emblem D300 SPORT eller 400 SPORT
• Svart exteriörpaket och blanksvart takreling
• Prestandasäten med Windsor-läder och monogramperforering
• Mockatakklädsel i Ebony
• Upplysta instegslister av metall med Jaguar-text
• MeridianTM ljudsystem
F-PACE SVR

F-PACE SVR

• 21-tums diamantsvarvade lättmetallfälgar
• P550 V8-motor
• SVR-karosspaket med SVR-stötfångare fram, SVR-dörrpaneler i karossens färg med mattgrå dekor samt SVR-stötfångare bak med mattgrå finish
• Prestandasäten med mocka och Windsor-läder samt nackstöd med SVR-prägling

F-PACE LADDHYBRID

De spontana prestanda som Jaguar-ägare alltid har kunnat njuta av, nu med en utsläppsfri räckvidd på upp till 53 km††. Jaguars elektrifierande värld väntar.

F-PACE SVR

F-PACE SVR är den kraftfulla och praktiska lyx-SUV:en konstruerad för ännu bättre prestanda.

FORTSÄTT UTFORSKA

JAGUAR F-PACE-MODELLER

JAGUAR F-PACE-MODELLER

Hela modellutbudet hittar du här.
UTFORSKA MODELLERNA
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Utforska de fina detaljerna.
SE SPECIFIKATIONER
GALLERI

GALLERI

Stränga krav på detaljnoggrannhet har alltid varit grundläggande för våra bilar. Jaguar F-PACE. Glädje i varje detalj.
SE GALLERI

Visa WLTP-värden
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, fälgval, monterade tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.
2Våtvolym är industristandard och mäts genom att lastutrymmet fylls med vätska. Volym uppmätt ända till innertaket. Bagageutrymmets konfiguration och totala lastutrymme varierar beroende på bilens specifikation (modell och drivlina) och marknad samt om reservhjulet är fullstort eller av platsbesparande typ.
3Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval. Amazon, Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Vissa Alexa-funktioner är beroende av smart home-teknik. Användning av Amazon Alexa kräver ett Amazon-konto.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med "tre fält" är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.
Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.