JAGUAR F‑PACE
SPECIFIKATIONER

F-PACE
D300 AWD AUTO MHEV
F-PACE SE

F-PACE SE

D300 AWD AUTO MHEV

PRESTANDA
BRÄNSLEEKONOMI
KRAFTÖVERFÖRING
VIKTER
MÅTT
INRE TAKHÖJD
BENUTRYMME
LASTUTRYMMESKAPACITET
MARKFLYTTNING
VÄNDRADIE

ELEKTRISK RÄCKVIDD

53 (33)

km††

(Upp till) för F-PACE P400e

CO2-UTSLÄPP

49g/km††


(Från) för F-PACE P400e

BRÄNSLEFÖRBRUKNING

2,2 (128,4)††


(Från l/100 km) för F-PACE P400e

LASTVOLYM

1842

liter✦

För F-PACE P250

FORTSÄTT UTFORSKA

F-PACE SVR

F-PACE SVR

Med en kompressormatad V8-motor på 5,0 liter och en topphastighet på 286 km/h är F-PACE SVR Jaguars ultimata prestanda-SUV.
UTFORSKA DENNA MODELL
LADDHYBRID

LADDHYBRID

Med F-PACE som laddhybrid kan du njuta av bättre bränsleekonomi och noll avgasutsläpp vid ren eldrift.
LÄS MER
JAGUAR F-PACE-MODELLER

JAGUAR F-PACE-MODELLER

Hela modellutbudet hittar du här.
UTFORSKA MODELLERNA
ÖVERSIKT

ÖVERSIKT

Upptäck vad det är som gör körupplevelsen i F-PACE så fantastisk.
UTFÖRSKA ÖVERSIKT

Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning med ett fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.

††Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med ett fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

I kombination med elmotor.

Inklusive en förare som väger 75 kg, alla vätskor påfyllda samt 90 % bränsle i tanken.

Inklusive alla vätskor påfyllda samt 90 % bränsle i tanken.

Torr: Volym uppmätt med VDA-kompatibla fasta block (200 mm x 50 mm x 100 mm). Volym uppmätt ända till innertaket. Bagageutrymmets konfiguration och totala lastutrymme varierar beroende på bilens specifikation (modell och drivlina) och marknad samt om reservhjulet är fullstort eller av platsbesparande typ.

Våt: Volym uppmätt genom simulering av lastutrymmet fyllt med vätska. Volym uppmätt ända till innertaket. Bagageutrymmets konfiguration och totala lastutrymme varierar beroende på bilens specifikation (modell och drivlina) och marknad samt om reservhjulet är fullstort eller av platsbesparande typ.

Vikterna avser bilar med standardspecifikationer. Tillvalsutrustning höjer vikten.