JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Delta i vår exklusiva tävlingsserie för Jaguar-modeller tillverkade före 1966.

SEX HÄNDELSERIKA HELGER PÅ HJUL

Jaguar Classic Challenge väcker historien till liv med en unik hyllning till stil och fart på några av Europas mest prestigefyllda banor. Öppen för våra Mark 1 - och Mark 2 sedaner, XK-serier, C-type, D-type och E-types tillverkade före 1966

2019 ÅRS KALENDER FÖR JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

DONINGTON HISTORIC FESTIVAL</br> 3–5 MAJ

DONINGTON HISTORIC FESTIVAL
3–5 MAJ

Med sina berömda Craner-kurvor – en av de mest spännande bansektionerna i världen – betraktas Donington av många som höjdpunkten i tävlingskalendern.
SILVERSTONE INTERNATIONAL</br>  18–19 MAJ

SILVERSTONE INTERNATIONAL
18–19 MAJ

Silverstone omfattar hela den södra slingan av Storbritanniens mest prestigefyllda bana, som är fullpackad med historiska kurvor och en av de snabbaste raksträckorna inom sporten.
LEGENDER PÅ BRANDS HATCH</br>  29–30 JUNI

LEGENDER PÅ BRANDS HATCH
29–30 JUNI

Med några av sportens tekniskt mest utmanande kurvor är Brands Hatch är inget för fegisar. Men hittar man rätt linje så finns chansen till en plats på podiet.
CROFT</br>  3–4 AUGUSTI

CROFT
3–4 AUGUSTI

Ta dig an norra Yorkshires finaste tävlingsbana. Croft ligger på ett gammalt flygfält och växlar snabbt från öppen och bekymmersfri, till snäv och teknisk på bara några sekunder.
SPA 6-TIMMARS</br>  28–29 SEPTEMBER

SPA 6-TIMMARS
28–29 SEPTEMBER

En av de verkliga ikonerna inom modern motorsport. Långa raksträckor, kuperade kurvor och Belgiens oförutsägbara väder har tvingat fram det allra bästa ur många förare – från Senna till Schumacher.

HÖJDPUNKTER 2018

Genom att titta på alla höjdpunkter från förra årets tävlingsserie ser du vad du kan förvänta dig av din Classic Challenge-upplevelse.
SE FILMEN

VAR MED OSS PÅ JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

För att delta i det här årets upplaga av Jaguar Classic Challenge, kontakta en medlem i vårt team.

Telefon: +44 (0) 203 601 1255
E-post: [email protected]