ELDRIFT FÖR FLEET & BUSINESS

Ladda din verksamhet med betydande kostnadsbesparingar och ett större hållbarhetsfokus.

Genom att plugga in din fordonspark till Jaguars elektriska värld får du chansen att upptäcka nya vägar. Noll avgasutsläpp under körning, sänkta driftkostnader och andra betydande ekonomiska incitament är bara några skäl till varför det är dags att gå över till eldrift.

LÄGRE SKATT FÖR FÖRETAGSBILAR

Elbilar har normalt lägre beskattning än bensin- och dieselfordon. Eventuellt kan din organisation även utnyttja möjlighet till nedskrivning så att fordonsvärdet dras av från dina årsvinster.
LÄGRE SKATT FÖR FÖRETAGSBILAR
NOLL AVGASUTSLÄPP

NOLL AVGASUTSLÄPP

Jaguars elbilar, och laddhybrider när de körs i eldriftsläget (EV), kan uppnå maximal effekt med noll avgasutsläpp. Detta kan bidra till att minska din organisations totala miljöpåverkan och samtidigt förmedla en modern image med fokus på hållbarhet.
LÄGRE PUNKTSKATTER OCH REGISTRERINGSAVGIFTER

LÄGRE PUNKTSKATTER OCH REGISTRERINGSAVGIFTER

Punktskatter är i allmänhet lägre för elbilar och kan till och med vara noll. I länder där nummerskyltar köps i samband med bilköpet, eller fås i ett lotteri, kan det vara så att elbilen påförs lägre kostnader eller helt undgår bilregistreringslotteriet.
LÄGRE SERVICEKOSTNADER

LÄGRE SERVICEKOSTNADER

Eftersom helt elektriska drivlinor i regel har färre rörliga delar än bensin- och dieselmotor, och regenerativ bromsning är skonsammare mot bromsar och däck, blir servicekostnaderna lägre.
SUBVENTIONERADE PRISER FÖR LADDUTRUSTNING

SUBVENTIONERADE PRISER FÖR LADDUTRUSTNING

I många länder erbjuder regeringar särskilda upplägg för laddning på arbetsplatser, vilket kan sänka kostnaderna avsevärt för inköp och installation av laddpunkter på arbetsplatser och i kommuner.
BEKVÄMLIGHET OCH TILLGÅNG

BEKVÄMLIGHET OCH TILLGÅNG

I vissa stadsområden är det tillåtet för elbilar att använda samåkningsfiler utan passagerare, liksom separata bussfiler. De omfattas dessutom inte av trängselavgifter, parkeringsrestriktioner och körförbud i miljözoner.
BRÄNSLEBESPARINGAR

BRÄNSLEBESPARINGAR

Kilometerkostnaden för el är i regel lägre än för bensin och diesel, så elbilar och laddhybrider är billigare i drift. Förare kan spara ännu mer genom att använda en laddbox hemma nattetid när elpriset är som lägst.

GÅ ÖVER TILL ELDRIFT

Prata med vårt specialistteam för att ta nästa steg mot att elektrifiera din verksamhet.

JAGUAR EL- OCH HYBRIDBILAR

Upplev Jaguars elektriska värld genom vårt utbud av innovativa el- och hybridbilar.
JAGUAR EL- OCH HYBRIDBILAR

Jaguar Land Rover Limited strävar ständigt efter att förbättra specifikationen, designen och produktionen av sina bilar, delar och tillbehör och ändringar görs kontinuerligt, och vi förbehåller oss rätten att ändra utan att meddela.