EXTERIÖRDESIGN

Side view of XE model
Från den muskulösa hållningen och den skulpterade motorhuven till stötfångarna, frontgrillen och aluminiumfälgarna - allt framhäver den självsäkra designen hos Jaguar XE.
Eleganta och smidiga LED-strålkastare med karakteristiska varselljus och animerade körriktningsvisare är standard på Jaguar XE. De smala LED-bakljusen understryker bilens sportiga egenskaper.
Jaguar XE förkroppsligar allt som vi tror på: elegant design, precisionsteknik och en påtaglig känsla av spänning.
XE 24MY
KLICKA FÖR ATT INTERAGERA

INTERIÖRDESIGN

Overall Interior of the car

En cockpitinspirerad interiör ger enastående hög komfort. Sjunk ner i de skålade sätena i DuoLäder eller satsa på lyxigt Windsor-läder.

Den justerbara kupébelysningen ger dig full kontroll över atmosfären i din Jaguar XE. Med hjälp av olika färger kan du skapa den perfekta stämningen.

Jaguar SportShift-väljaren, JaguarDrive Control och den upphöjda mittkonsolen förstärker bilens sportiga essens.

FUNKTIONER

Car driven on lighten round road track

Jaguar XE kombinerar dynamisk hantering med avancerad körteknik för att erbjuda optimal prestanda.

Fullpackad med intuitiv teknik så som infotainmentsystemet Pivi Pro1 och en 10-tums pekskärm.
Förarassistansfunktioner gör resorna enklare och du har tillgång till ett lastutrymme på 394 liter. Organisera dina saker med hjälp av små smarta fack och elegant sidoförvaring.

FORTSÄTT UTFORSKA

JAGUAR XE

JAGUAR XE

Se Jaguar XE R-Dynamic HSE
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta och siffror.
GALLERI

GALLERI

Se bilder på Jaguar XE.

**Visa WLTP-värden
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO22 och bränsleförbrukning kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, fälgval och tillbehör.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.
2Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.​
3Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.android.com/auto/ för mer information

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

MeridianTM är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med "tre fält" är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.
Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.