OM JAGUAR

OM JAGUAR

FÖRETAGET JAGUAR


Under mer än 90 år har vi inspirerats av vår grundare Sir William Lyons och konstant flyttat fram gränserna för vad som är möjligt. Han insisterade på att alla bilar som vi tillverkar ska kombinera prestanda och skönhet på ett sätt som saknar motstycke. Hans kompromisslösa vision skapade nya standarder som vi fortfarande lever efter.


Genom lanseringen av nya F-TYPE fortsätter vi denna stolta tradition. Denna ultimata tvåsitsiga sportbil för vårt stolta arv vidare, ett arv som började med C, D och E-Type. Där den sistnämnda än idag är en verklig ikon och fortfarande betraktas som världens vackraste bil, den skapade en måttstock för marknaden som F-TYPE nu omdefinierar.


Det är enkelt att känna igen Jaguars DNA som genomsyrar hela sortimentet – de omisskännligt rena linjerna som är genomgående för alla modeller. Smidiga och kraftfulla, smäckra och förföriska, självsäkra och instinktiva: i våra bilar återspeglas alla dessa kvaliteter.


Företaget Jaguar är mycket stolta över vår roll både i den globala och brittiska ekonomin - att skapa tusentals arbetstillfällen kombinerat med en strävan efter bilperfektion, både i Storbritannien och i resten av världen. Genom en äkta och djupgående hängivelse till våra grundläggande principer kommer Jaguar under många år framöver fortsätta ligga i framkant inom lyxbilsegmentet.

VÅRA VÄRDERINGAR

VÅRA VÄRDERINGAR

KVALITET

KVALITET

SAMHÄLLET

SAMHÄLLET