HELT ELDRIVNA JAGUAR I‑PACE

HELT ELDRIVNA JAGUAR I‑PACE

Den prisbelönta helt eldrivna prestanda-SUV:en. Rymlig, vackert utformad och med sömlöst integrerad teknik.
bygg din egen SE GALLERI BOKA PROVKÖRNING Be om offert

DEN PRISBELÖNTA HELT ELDRIVNA PRESTANDA-SUV:EN

Vinnare av World Car of the Year, World Car Design of the Year och World Green Car*. Jaguar I-PACE är konstruerad som en elbil och trotsar konventionerna. Det är en av de mest eftertraktade modellerna på vägarna idag.

UTFORSKA ELDRIFT

EXTERIÖRDESIGN

Elegant och aerodynamisk. Det slående resultatet av Jaguars DNA, FIA Formel E-racingteknik och modern brittisk design.

INTERIÖRDESIGN

I-PACE återskapar Jaguars klassiska balans mellan sportbilsfokus och lyxigt hantverk, vilket ger en rymlig kupé med snyggt integrerad teknik.

Klicka för att interagera

LYXUPPLEVELSE

Genomgående i hela kupén återfinns vackra, handgjorda detaljer som förstärker kupéns lyxiga atmosfär. Gedigen dekor omger dig och fina kontrasterande dubbelsömmar bidrar till den genomarbetade sofistikerade stilen. När det är mörkt ute accentuerar det vita ljuset alla dessa utsökta detaljer.

ÅTERHÅLLEN ELEGANS

Kupén är en tillflyktsort från världen utanför. Bilens enastående förfining grundar sig bland annat i motorinkapslingen för minskat motorljud samt den avancerade exteriördesignen som minimerar vindbrus.

RYMLIG INTERIÖR

I-PACE helt elektriska arkitektur har gjort det möjligt för Jaguars designteam att kombinera lyxigt hantverk med generösa inre utrymmen och förvaringsmöjligheter.

SÄTESALTERNATIV

Komfort och ergonomi är lika viktigt som utrymme. Din I-PACE finns med antingen sportsäten eller prestandasäten, och båda alternativen kan fås i ett urval av material och färger.

SPÄNNANDE ATT KÖRA, LÄTT ATT LEVA MED

Upplev Jaguars elektrifierande prestanda med de fördelar och den sinnesro som noll avgasutsläpp ger.

PRAKTISK OCH KOSTNADSEFFEKTIV

Designad runt dig, inte tekniken. Nöjet att köra en Jaguar plus bekvämligheten och fördelarna med att ladda hemma.
UPP TILL 470 KM<sup>††</sup> HELT ELEKTRISK RÄCKVIDD

UPP TILL 470 KM†† HELT ELEKTRISK RÄCKVIDD

Jaguar I-PACE har en certifierad WLTP-räckvidd på 470 km††. Använd vår räckviddskalkylator för att ta reda på din faktiska räckvidd och hur du maximerar körsträckan.
UPP TILL 127 KM RÄCKVIDD PÅ 15 MINUTER**

UPP TILL 127 KM RÄCKVIDD PÅ 15 MINUTER**

Full laddning hemma sker bäst över natten. Medan du sover återhämtar sig också din I-PACE, och står redo nästa morgon. Och vid behov kan snabbladdning användas utanför hemmet.
LÅG ÄGANDEKOSTNAD OCH INCITAMENT

LÅG ÄGANDEKOSTNAD OCH INCITAMENT

Skattelättnader, bidrag, låga bränsle- och servicekostnader samt andra incitament kan förekomma. Besök dina lokala och nationella myndigheters webbplatser för relevant information.
GARANTI: 8 ÅR ELLER 160 000 KM

GARANTI: 8 ÅR ELLER 160 000 KM

Batteriet i I-PACE är konstruerat för att hålla länge och bibehålla maximal effekt. Det har 8 års garanti och är designat för att överskrida bilens livslängd.

HÖJDPUNKTER

ELEKTRISKA PRESTANDA

ELEKTRISKA PRESTANDA

I-PACE är en sann förarbil. Bilens elmotorer och nära nog perfekta viktfördelning ger 696 Nm omedelbart vridmoment och en sportbils smidighet.
TEKNIK

TEKNIK

Vårt infotainmentsystem, Pivi Pro1, ger dig all viktig information i ett ögonkast. Det har inspirerats av din smartphone och är lika intuitivt att använda.
PRAKTISKA EGENSKAPER OCH SÄKERHET

PRAKTISKA EGENSKAPER OCH SÄKERHET

Konstruerad för optimal säkerhet. I-PACE har en mängd förarassistansfunktioner som hjälper till att skydda dig och dina passagerare.
UTFORSKA FÖRARASSISTANS

VÄLJ DIN MODELL

Ett urval av modeller för att passa dina behov, bland annat I-PACE Black.

I-PACE SE

I-PACE SE

  • Premium LED-strålkastare med karakteristiska varselljus
  • 20-tumsfälgar "Style 6007"
  • DuoLeather-sportsäten
  • Eldriven baklucka
  • Uppvärmda, elektriskt infällbara ytterbackspeglar med minne och närmandebelysning samt automatisk dimning på förarsidan
I-PACE HSE

I-PACE HSE

  • LED-strålkastare med matrix-teknik och karakteristiska varselljus
  • 20-tumsfälgar ”Style 5068”, diamantsvarvade med blank mörkgrå kontrast
  • Windsor-lädersportsäten
  • Uppvärmda och kylda framsäten med elektrisk 16-vägsinställning samt minne på förarsidan
  • MeridianTM 3D Surroundljudsystem

FORTSÄTT UTFORSKA

HÖJDPUNKTER

HÖJDPUNKTER

Den helt eldrivna prestanda-SUV:en.
UTFORSKA HÖJDPUNKTER
JAGUAR I-PACE-MODELLER

JAGUAR I-PACE-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
UTFORSKA MODELLERNA
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta och siffror.
SE SPECIFIKATIONER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Ge din Jaguar I-PACE en personlig touch.
SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR

††Visa WLTP-värden.
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

World Car of the Year, World Car Design of the Year och World Green Car Award tilldelade 2019.
*Med en DC-snabbladdare på 100 kW. Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.
2Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

Batteriet på 90 kWh i I-PACE har en garanti på 8 år eller 160 000 km (det som sker först). Den kan tas i anspråk i händelse av eventuella tillverkningsdefekter eller om en certifierad Jaguar-återförsäljare uppmäter att batterikapaciteten har sjunkit till under 70 %.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustning kan även variera beroende på land som bilen köps i, motorvariant och växellåda.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.