Fortfarande ledande inom området. 100 % elektrisk - 100 % Jaguar.

MEDVETET INNOVATIV

Elegans, kraft och helelektrisk prestanda i harmoni.

Jaguar I-Pace Exterior Design
Jaguae I-Pace Interior Design

SÖMLÖS UPPKOPPLING

Ändamålsenlig teknik som utan ansträngning vävs in i I-PACE:s omsorgsfulla design.avgasutsläpp och åtta års garanti ger.

ENKEL OCH KRAFTFULL

Oslagbar acceleration, gör 0-100 km/h på 4,8 sekunder.

Jaguar I-Pace Features

VÄLJ DIN

Välj rätt I-PACE-modell för dig. Gör sedan bilen till din.

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Matrix LED-strålkastare med signatur DRL
 • 20-tumsfälgar, stil 5068, Diamond Turned med Gloss Dark Grey kontrast
 • Fast panoramatak
 • Uppvärmda och kylda framsäten med elektrisk 16-vägsinställning och minne
 • MeridianTM 3D Surround -ljudsystem
 • Head-up Display
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

 • LED-strålkastare med signatur DRL
 • 20-tumsfälgar, stil 6007, Diamond Turned med Gloss Dark Grey kontrast
 • Justerbar kupébelysning
 • Nedre pekskärm
 • Trådlös enhetsladdning
 • Black Exterior Pack

FORTSÄTT UTFORSKA

BANBRYTANDE

BANBRYTANDE

En modern design som kombinerar praktiska egenskaper med raffinerad komfort.
HELT ELEKTRISK

HELT ELEKTRISK

Ledande inom elbilsteknik. Det här är framtidens bilkörning.
TEKNIKDRIVEN

TEKNIKDRIVEN

En sömlöst uppkopplad resa som drivs av banbrytande teknik.

1Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

Batteriet på 90 kWh i I-PACE har en garanti på 8 år eller 160 000 km (det som sker först). Den kan tas i anspråk i händelse av eventuella tillverkningsdefekter eller om en certifierad Jaguar-återförsäljare uppmäter att batterikapaciteten har sjunkit till under 70 %.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustning kan även variera beroende på land som bilen köps i, motorvariant och växellåda.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.