JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

Din chans att ta plats bakom ratten på en Jaguar och uppleva konsten med prestanda.

Det finns inget bättre sätt att förstå andan hos Jaguar än att komma riktigt nära bilarna. Det är därför som vi erbjuder en rad spännande Jaguar-upplevelser där du får tillgång till bilarna och märket på sätt som du aldrig trodde var möjliga.

UPPLEVELSEKÖRNINGAR

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

JAGUAR EXPERIENCE TOUR

Upplev ren och skär spänning när du kör Jaguars aktuella sortiment av högprestandabilar på Jaguar Experience Tour - däribland prisbelönta F-PACE och blixtsnabba F-TYPE.
JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

Föreställ dig själv bakom ratten på en högprestanda-Jaguar i snabba kurvor på en bana med en Jaguar Experience-instruktör vid din sida. Du har just föreställt dig Jaguar Experience Drive.

FABRIKSVISNINGAR

SOLIHULL

SOLIHULL

Var med om en exklusiv visning bakom kulisserna i vår toppmoderna fabrik i Solihull och se hur våra cybernetiska robotar samarbetar med hundratals skickliga hantverkare för att skapa prisbelönta F-PACE – den första SUV:en att någonsin bära det legendariska Jaguar-emblemet.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Se vad som krävs för att skapa några av de tekniskt mest avancerade bilarna i världen på fabriken i Castle Bromwich. Upplev kärnan i brittisk design och konstruktion – från metallplåt till färdig sportbil.

CLASSIC EXPERIENCES

KÖRNING PÅ MIRA OCH FABRIKSVISNING I CASTLE BROMWICH

KÖRNING PÅ MIRA OCH FABRIKSVISNING I CASTLE BROMWICH

Visningen av MIRA och fabriken i Castle Bromwich erbjuder en titt bakom kulisserna på en av världens finaste bilfabriker innan gästerna bjuds in för att se vad klassiska och moderna Jaguarer går för på MIRAs berömda testbana.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Jaguar Classic Challenge är en spännande ny tävlingsserie för ikoniska Jaguar-modeller tillverkade före 1966.