UTFORSKA JAGUAR F-PACE

UTFORSKA JAGUAR F-PACE

KRAFTFULLA PROPORTIONER

En imponerande siluett stöpt runt den distinkta frontgrillen, inspirerad av vårt karaktäristiska monogrammönster.

Pixel LED-strålkastare (tillval), med signatur DRL (Daytime Running Light), ger dig förbättrad sikt under alla förhållanden.

F-Pace 24MY
KLICKA FÖR ATT INTERAGERA

UPPLYST ELEGANS

En lugn, stilren interiör som badar i naturligt ljus tack vare det skjutbara panoramataket (tillval). Välj Performance-säten i Windsor-läder för en känsla av ultimat prestanda och komfort.
BYGG DIN EGEN

PRESTANDA MED PRECISION

Kompromisslös prestanda med en rad olika motorer som alla förenas av Jaguars intelligenta dynamik och AWD-teknik.

Den ultimata effektiviteten levereras av F-PACE laddhybrid med en elektrisk räckvidd på upp till 65 km.

SMARTA KÖRLÄGEN

Hybridläget optimerar effektiviteten. Sparläget lagrar batterieffekten så att den är redo att användas i EV-läget - perfekt för resor genom städer med miljözoner.
ELEKTRISK RÄCKVIDD
SMART LADDNING

RESPONSIV HANTERING

Reagera på vägen framför dig i realtid. Tillvalet Adaptive Dynamics justerar automatiskt F-PACE:s fjädring, växlingar och styrning för en optimal körupplevelse. Ta full kontroll med Configurable Dynamics för att optimera din egen körstil.

SJÄLVSÄKER I ALLA LÄGEN

Med fyrhjulsdrift (AWD) som standard kan du köra med stor tillförsikt under alla förhållanden. För de lite mindre förutsägbara situationerna kan du välja till Adaptive Surface Response (AdSR), som ständigt analyserar vägen framför dig för att säkerställa optimal dragkraft.

FÖRARASSISTANS

Välj bland en rad funktioner som gör körningen och parkeringen enklare. En mängd innovativa tekniker finns tillgängliga för att förbättra resan.

INSTINKTIV UPPFINNINGSRIKEDOM

En okomplicerad känsla av samhörighet med en rad olika tekniker som står till ditt förfogande.

HÅLL MIG INFORMERAD

Håll fokus på vägen framför dig med intelligent förarstöd. Tillvalet 12,3-tums interaktiv förardisplay (IDD) och Head-up Display1 kan båda konfigureras för att visa viktig information under resan.

TRÅDLÖS LADDNING

Ladda din kompatibla enhet med hjälp av laddningsplattan i mittkonsolen.

KUPÉLUFTRENING

Filtrera bort luftföroreningar, som damm och pollen, med tillvalet Cabin Air Purification system.

FÖRARASSISTANS-PAKET

Smidig körning garanteras av Jaguars adaptiva farthållare med styrassistans.

FORTSÄTT UTFORSKA

MODELLER

MODELLER

Se hela modellprogrammet och specifikationer.
ÖVERSIKT

ÖVERSIKT

Oöverträffad mångsidighet med distinkt Jaguar-design.

**Visa WLTP-värden

Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med ett fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika.2Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

1Tillval. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.
2Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval. Amazon, Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Vissa Alexa-funktioner är beroende av smart home-teknik. Användning av Amazon Alexa kräver ett Amazon-konto.

MeridianTM är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med ""tre fält"" är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.