JAGUAR EL- OCH HYBRIDBILAR

Hitta din perfekta kombination av prestanda och effektivitet.

Vårt utbud av el- och hybridbilar är ett modigt nytt uttryck för legendarisk Jaguar-prestanda, smart teknik och vacker design.

ELBILAR (BEV)

JAGUAR I-PACE

Vår första helt eldrivna SUV, Jaguar I-PACE, kombinerar design i världsklass med sportbilsprestanda och tar dig från 0 -100 km/h på 4,8 sekunder. Och det i princip ljudlöst och utsläppsfritt.
JAGUAR I-PACE

LADDHYBRIDBILAR (PHEV)

JAGUAR F‑PACE

JAGUAR F‑PACE

Vår lyxiga prestanda-SUV erbjuder en spännande kombination av laddhybridens effektivitet, praktiska egenskaper i vardagen, dramatisk design och sportiga köregenskaper.
JAGUAR E‑PACE

JAGUAR E‑PACE

Där alla fördelar med en laddhybrid möter glädjen med att äga en Jaguar-SUV. Den utgör en unik kombination av elegans, smidighet och dynamisk körning.

MILDHYBRIDER (MHEV)

JAGUAR F‑PACE

JAGUAR F‑PACE

Mildhybridteknik möter lyxig prestanda. Jaguar F‑PACE är en spännande kombination av praktiska funktioner, dynamiska köregenskaper och dramatisk design.
JAGUAR E‑PACE

JAGUAR E‑PACE

Med djärva designdetaljer och effektiv mildhybridteknik kombinerar vår första kompakta SUV en sportbils smidighet med vardagseffektivitet.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Mildhybridteknik lyfter vår mest avancerade och effektiva sportsedan till nya högre nivåer.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Lyxsedan med distinkt design och dynamisk kördynamik. Nu med mildhybridteknik för ännu högre effektivitet under alla resor.

Jaguar Land Rover Limited strävar ständigt efter att förbättra specifikationen, designen och produktionen av sina bilar, delar och tillbehör och ändringar görs kontinuerligt, och vi förbehåller oss rätten att ändra utan att meddela.