ELBILAR

Elektrisk prestanda. Noll avgasutsläpp.

Vår sofistikerade, helt eldrivna SUV, Jaguar I-PACE, kombinerar ljudlös sportbilsprestanda med noll avgasutsläpp under körning.

HUR FUNGERAR ELBILAR?

HUR FUNGERAR ELBILAR?

Jaguars helt elektriska bilar drivs av två elmotorer och ett batteri. Bilarna kan laddas via en extern strömkälla samt genom regenerativ bromsning och kräver ingen bensin eller diesel. Under körning släpper de ut noll avgasutsläpp.
VARFÖR ÄR DE SÅ ENKLA ATT LEVA MED?

VARFÖR ÄR DE SÅ ENKLA ATT LEVA MED?

Ett 90 kWh-batteri ger Jaguar I-PACE en räckvidd upp till 470 km* på en laddning. De laddas enkelt över natten med hjälp av en laddbox hemma eller via det ständigt växande nätverket av publika laddstationer.
HUR ÄR DE ATT KÖRA?

HUR ÄR DE ATT KÖRA?

En helt eldriven drivlina är inte bara otroligt tyst, den kan också leverera jämn och snabb acceleration med mjuka växlingar. För att ge bilen samma smidighet som en sportbil placerar vi batteriet mellan axlarna, vilket resulterar i en låg tyngdpunkt och nära nog perfekt viktfördelning. Helt eldrivna Jaguar I-PACE tar dig från 0-100 km/h på 4,8 sekunder.

VILKEN PASSAR DIG?

Svara på fem snabba frågor om dina körvanor för att se om din nästa bil ska vara diesel-, bensin- eller eldriven.

JAGUAR I-PACE

Vår första helt eldrivna SUV. Jaguar I-PACE kombinerar design i världsklass med sportbilsprestanda och tar dig från 0-100 km/h på 4,8 sekunder. Och det i princip ljudlöst och utsläppsfritt.
JAGUAR I-PACE
LADDHYBRIDBILAR

LADDHYBRIDBILAR

Njut av tillgången till eldrift för dagliga pendling och uppbackningen av en bensinmotor för längre resor.
MILDHYBRIDBILAR

MILDHYBRIDBILAR

En MHEV återvinner energi som normalt går förlorad vid inbromsning och återanvänder effekten internt för att stötta bensin- eller dieselmotorn.

Jaguar Land Rover Limited strävar ständigt efter att förbättra specifikationen, designen och produktionen av sina bilar, delar och tillbehör och ändringar görs kontinuerligt, och vi förbehåller oss rätten att ändra utan att meddela.


*Officiella uppgifter om bränsleförbrukning: Ej tillämpligt: Siffror för I-PACE i kWh/100 km: Blandad körning 22,0-25,2. CO2-utsläpp g/km. Elektrisk räckvidd Upp till 470 km. Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.


Visa WLTP-värden för I-PACE


Laddtiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och den totala laddtiden.


Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör.