F-TYPE HERITAGE 60 EDITION

En modell som förkroppsligar sextio år av sensationella E-type.

HYLLANDET AV EN IKON

När Jaguar E-type lanserades 1961 ändrade den spelreglerna. Genom att kombinera teknologi, skönhet och förfinad prestanda har den varit en inspiration sedan dess.

Nu hyllar vi sextio år av sensationell stil och substans genom att lansera F-TYPE Heritage 60 Edition. Modellen finns endast i sextio åtråvärda exemplar - där vart och ett hyllar föregångarens unika karaktärsdrag. Varje fordon har tillverkats av SV Bespoke-teamet som är baserade på vårt Special Vehicle Operations Technical Centre i Storbritannien.

SAMLAROBJEKT I KLASSISKA FÄRGER

Den solida färgen Sherwood Green – som inte erbjudits för någon Jaguar sedan 1960-talet – kompletteras med klassisk Caraway och Ebony Windsor-läderinteriör som får F-TYPE Heritage 60 Edition att sticka ut och hylla bilens fantastiska arv.

SPECIFIKATIONER

EN AV SEXTIO

EN AV SEXTIO

Mellan prestandasätena sitter en sofistikerad SV Bespoke-plakett för att påminna om att detta är ett av endast 60 unika exemplar.
FÖRFINAD MÄRKNING

FÖRFINAD MÄRKNING

Loggan ”60th Anniversary” är en återkommande detalj i bilen – den pryder allt från de präglade nackstöden och SV Bespoke-instegslisterna till mittkonsolen i aluminium, som inspirerats av backspegeln i E-type Series 1.
ELEGANT BRODERI

ELEGANT BRODERI

Ett elegant, broderat monogram ger de övre sätespanelerna och innerdörrarna en ännu större sofistikerad känsla.

OTVETYDIGT F-TYPE

F-TYPE Heritage 60 Edition är baserad på den fantastiska 575 hk V8 Supercharged AWD "R" och har de allra bästa standardfunktionerna. Dessa inkluderar uppvärmda och kylda ”R”-prestandalädersäten med 12-vägsinställning, Meridian™ surroundljudsystem, klimatpaket och växlingspaddlar i aluminium.

COUPÉ ELLER CABRIOLET?

Det finns inget fel svar.

EN AV SEXTIO KAN BLI DIN

Kontakta oss om du vill bli en av 60 lyckliga ägare till en F-TYPE Heritage 60 Editions.

E-TYPE 60 COLLECTION

Vi firar Jaguar E-TYPEs 60-årsjubileum i mars 2021 med sex stycken vackert restaurerade jubileumsbilar.
E-TYPE 60 COLLECTION