REMOTE-APPEN

REMOTE-APPEN

Remote-appen1, 2ger dig insyn och kontroll över din Jaguars status, säkerhet och hälsa direkt från din mobiltelefon.


Tillgänglig via ditt Remote-abonnemangspaket.

TA KONTROLL ÖVERALLT

FJÄRRSTYRD KLIMATKONTROLL

Förbered din Jaguar i förväg genom att ställa in temperaturer som gör att alla har det bekvämt från ögonblicket ni kliver in i bilen.

INFORMATION OM FORDONSSTATUS

Kontrollera aktuell bränslenivå eller räckvidd för elbilar, dörr- och fönsterpositioner och lås. Se var du senast parkerade bilen och hitta tillbaka till den med hjälp av en vägbeskrivning.

PÅMINNELSER OM FORDONSUNDERHÅLL

Visa underhållsproblem - exempelvis låga vätskenivåer - och få råd om hur du löser dem snabbt och effektivt.

FÄRDHISTORIK

Registrera din färdhistorik inklusive statistik om rutt och vägsträcka automatiskt. Denna information kan exporteras via e-post i Excel-format för utgiftsrapportering.

GUARDIAN MODE

Om någon obehörig interagerar med din bil  varnar funktionen Guardian Mode dig,3, 4 vilket skänker trygghet dygnet runt.

STÖLDVARNING

Om en automatisk stöldvarning 4 har utlösts för ditt fordon kommer du att få en notis i din app.

PÅMINNELSE OM LÅSNING

Om din Jaguar har lämnats olåst i 15 minuter skickar vi en notis till din mobiltelefon och ger dig möjlighet att låsa bilen på distans.

FJÄRRSTYRD BEEP AND FLASH

Hitta din Jaguar i en folksamling genom att aktivera varningsblinkers, halvljus och en ljudsignal.

FJÄRRSTYRD LÅSNING OCH ÖPPNING

Lås eller lås upp dörrarna, aktivera larmet, fäll in backspeglarna, stäng fönstren och sätt på varningsblinkers - allt med ett enda knapptryck.

FJÄRRSTYRD LARMÅTERSTÄLLNING

Du får en notis på din mobiltelefon om billarmet utlöses och du kan då välja att återställa det.

VÄCKNINGSFUNKTION

För att spara batterikraft stängs vissa icke nödvändiga Remote-funktioner av om du inte kör din Jaguar på 4 dagar. Schemalägg en väckning för att återaktivera dessa funktioner vid önskad tidpunkt.

INTUITIVA SÄKERHETSFUNKTIONER

Om någon bryter sig in i din Jaguar eller flyttar den olovligen, gör Secure Tracker och Secure Tracker Pro att du ligger ett steg före.
INTUITIVA SÄKERHETSFUNKTIONER

1Finns att ladda ner via App Store eller Google Play för de flesta AndroidTMoch AppleTMmobiltelefoner. Jaguar Remote-appen kräver nätverksanslutning, en kompatibel smartphone, ett InControl-konto och ett Remote-abonnemang. För att fortsätta använda den relevanta funktionen efter den första abonnemangsperioden måste du förnya ditt abonnemang och betala aktuella förnyelseavgifter.


2Funktioner och tillval för InControl samt deras tillgänglighet är marknadsberoende. Kontrollera med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval. Fullständiga villkor och bestämmelser finnshär.  


3Finns endast på vissa marknader.


4InControl Remote-, Secure Tracker- eller Secure Tracker Pro-abonnemang och InControl-konto krävs. Tjänsterna Secure Tracker och Secure Tracker Pro måste vara aktiverade och fordonet måste befinna sig i ett område med nätverkstäckning. För att fortsätta använda den relevanta funktionen efter den första abonnemangsperioden måste du förnya ditt abonnemang och betala aktuella förnyelseavgifter.