JAGUAR VÄGASSISTANS

JAGUAR VÄGASSISTANS

Jaguar vägassistans

Med din nya Jaguar ingår 3 års fri vägassistans inom Europa – utan kilometerbegränsning. Det innebär att du kan få hjälp dygnet runt, 365 dagar om året, med allt från större haverier till punktering eller nyckelförlust.
Ring +46 (0) 7 712 945 00 eller håll inne SOS-knappen på kontrollpanelens vänstra sida i mer än tre sekunder.

När du ringer Väggassistans, behöver du uppge följande:


  • Ditt namn

  • Din geografiska position

  • Bilens registreringsnummer eller fordonsidentifieringsnummer (VIN)

  • En kort beskrivning av problemet

  • Ett telefonnummer du kan kontaktas på

Generella bestämmelser och villkor

Jaguar Vägassistans är tillgängligt i följande länder: Albanien, Bosnien-Hercegovina, Belgien, Bulgarien, Danmark (exklusive Färöarna), Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Island, Irland, Italien, Kosovo, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Moldova, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tjeckien, Turkiet, Tyskland och Ukraina, Ungern och Österrike.

I vissa fall kan ekonomiska begränsningar gälla – vänligen se fullständiga garantiförmåner i din handbok.

FÖRDELAR

BÄRGNING OCH BOGSERING

VÄGASSISTANS

VÄGASSISTANS

Om ett haveri eller tekniskt problem (när en varningslampa lyser) hindrar dig från att påbörja eller fortsätta din resa, kommer Jaguar Vägassistans att erbjuda telefonsupport i första hand och ordna reparation på plats, om det är möjligt och lagligt, i andra hand. Kan reparation inte utföras på plats kommer din bil att bogseras till närmaste auktoriserade Jaguar-serviceverkstad.

Även när du själv bär ansvaret för problemet, så som drivmedelsbrist, påfyllning av fel bränsle, borttappade nycklar eller batterifel, är du garanterad hjälp av Jaguar Vägassistans.
HJÄLP VID OLYCKA

HJÄLP VID OLYCKA

Om du inte kan fortsätta din resa på grund av en olycka, och reparation inte kan utföras på vägen, kommer Jaguar Vägassistans att arrangera bogsering till närmaste auktoriserade Jaguar-serviceverkstad.

ANDRA FÖRDELAR

HJÄLP VID HAVERI

Hyrbil

Jaguar Vägassistans kommer att förse dig med en hyrbil tills din egen bil har reparerats och returnerats till din hemort. Observera att fordonstillgängligheten är beroende av det lokala utbudet samt att biluthyrningsföretagets hyresvillkor kan gälla. Ett kreditkort kan också krävas vid mottagandet av hyrbilen beroende på lokal lagstiftning.

ALTERNATIV

Taxi

Taxi

Jaguar Vägassistans täcker kostnaderna för en taxiresa till närmaste tågstation eller flygplats till ett värde av högst £200 inklusive moms.
Tåg

Tåg

Till ett värde av högst £400 inklusive moms per person i 1:a klass.
Flyg

Flyg

Till ett värde av högst £700 inklusive moms per person i Economy Class eller Premium Economy Class.
Övernattning

Övernattning

Krävs en extra övernattning under reparationstiden täcker Jaguar Vägassistans kostnaden för en vistelse på ett 4- eller 5-stjärnigt hotell inklusive frukost, både för föraren och eventuella passagerare, till ett värde av £300 inklusive moms. Befinner du dig inte i din hemort gäller samma villkor för upp till sju hotellnätter.
ASSISTANS VID OLYCKA

ASSISTANS VID OLYCKA

I händelse av en olycka på vägen kan du dra nytta av alla förmåner, men en hyrbil bekostas i högst 2 arbetsdagar från och med att bilen som var inblandad i olyckan har transporterats till den auktoriserade serviceverkstaden.

YTTERLIGARE TJÄNSTER

Hämtning eller hemtransport av reparerad bil (hemort/utlandet)
Du kan välja att hämta den reparerade bilen själv, eller så ordnar Jaguar Vägassistans transporten till din hemort eller valfri destination.


Hemtransport av icke körduglig bil (hemort/utlandet)
Skulle din bil inte kunna återställas till kördugligt skick ordnar Jaguar Vägassistans transport av bilen till din hemort eller valfri destination.


Tjänsterna ovan gäller endast vid haverier eller olyckor.
Villkor: Erbjudandet gäller Jaguar XF och XJ MY16 (inte MY15) och Jaguar F-TYPE från MY17. *Från det datum assistansprogrammet aktiveras.