HUR MAN LADDAR EN ELBIL

Att ladda en helelektrisk och plug-in hybrid Jaguar är lätt.

TYPER AV LADDKONTAKTER

Jaguars el- och laddhybridbilar (PHEV) använder ett kombinerat laddningssystem (CCS) som är kompatibelt med både AC- och DC-laddare.

AC-LADDNING

AC-LADDNING

Det övre halvan av CCS-porten används för AC-laddning. Då används en typ 2-kontakt som är kompatibel med din laddbox hemma, publika AC-laddstationer och hushållsuttag.
DC-SNABBLADDNING

DC-SNABBLADDNING

Om du tar bort det nedre kontaktskyddet på bilens ladduttag blottas två extra stift som tillsammans med den övre halvan utgör själva porten för DC-snabbladdning. Laddkablar för DC-snabbladdning är alltid förankrade i de publika laddstationer.

LADDKABLAR

LADDKABEL FÖR HUSHÅLLSUTTAG (TYP 2)

LADDKABEL FÖR HUSHÅLLSUTTAG (TYP 2)

Med en typ 2-laddkabel (tillval) kan du ansluta din bil till ett hushållsuttag med hjälp av en typ 2-kontakt i ena änden och en hushållskontakt i den andra.
KABEL FÖR PUBLIK LADDNING OCH LADDBOX (TYP 3)

KABEL FÖR PUBLIK LADDNING OCH LADDBOX (TYP 3)

Typ 3-laddkablar har en typ 2-kontakt i båda ändarna och gör att du kan ansluta din bil till professionellt installerade laddboxar och publika AC-laddstationer.

FÖRANKRADE VS. OFÖRANKRADE LADDSTATIONER

FÖRANKRADE LADDSTATIONER

FÖRANKRADE LADDSTATIONER

En förankrad laddkabel ansluter bilen till laddstationen Snabbladdstationer för likström är alltid förankrade Laddboxar kan installeras med en förankrad kabel
OFÖRANKRADE LADDSTATIONER

OFÖRANKRADE LADDSTATIONER

Publika AC-laddstationer och ej förankrade laddboxar har ett AC-uttag för anslutning av din bils typ 3-laddkabel För flexibilitet kan laddboxar installeras med en förankrad eller ej förankrad kabel

JAGUAR EL- OCH HYBRIDBILAR

Upplev Jaguars elektriska värld genom vårt utbud av innovativa el- och hybridbilar.
JAGUAR EL- OCH HYBRIDBILAR
LADDNING HEMMA

LADDNING HEMMA

Att ladda din elbil hemma är det bekvämaste sättet att börja din dag med full laddning.
PUBLIK LADDNING

PUBLIK LADDNING

Tack vare en växande infrastruktur med publika laddpunkter är det lättare än någonsin att ladda en elbil utanför hemmet.

Jaguar Land Rover Limited strävar ständigt efter att förbättra specifikationen, designen och produktionen av sina bilar, delar och tillbehör och ändringar görs kontinuerligt, och vi förbehåller oss rätten att ändra utan att meddela.

*Endast kompatibla smartphones.