JAGUAR CLASSIC

På Jaguar Land Rover Classic ägnar vi oss helhjärtat åt att bevara och restaurera vårt arv för att framtida generationer också ska kunna njuta av det. Vi vill också skapa initiativ för att bevara, underhålla och restaurera klassiska Jaguarer, för att ge modellerna den bästa möjliga framtiden och i viss mån elektrifiera dom.

E-TYPE 60 COLLECTION

Nu har du en unik möjlighet att köpa ett matchande par Jaguar E-TYPE i begränsad upplaga. För att hylla modellens 60-årsjubileum i mars 2021 kommer denna serie att finnas tillgänglig endast för några få.
LÄS MER

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TOUR

Vi är stolta över att få presentera vår nya anläggning Classic Works. Här arbetar ett team med specialiserade ingenjörer och experter på historiska bilar med målet att erbjuda det bästa inom restaurering, service och underhåll.
AUTENTISKA BILAR

AUTENTISKA BILAR

Vi låter vår historia få nytt liv genom att återskapa klassiska bilar i begränsad upplaga, inklusive den ikoniska lättviktsversionen av E-TYPE, den legendariska XKSS och nu introducerar vi även den revolutionerande helt elektriska E-TYPE Concept Zero.
TJÄNSTER FÖR ÄGARE

TJÄNSTER FÖR ÄGARE

Teamet bestående av specialiserade ingenjörer och experter på historiska bilar har som mål att erbjuda originalservice, restaurering och försäljningshjälp för alla klassiska Jaguar-modeller oavsett ålder.
ORIGINALDELAR

ORIGINALDELAR

Jaguar Genuine Parts tillhandahåller originaldelar för klassiska Jaguarer till tusentals kunder över hela världen. Syftet är att erbjuda service på högsta möjliga nivå, såväl som högkvalitativa originalprodukter till kunder som har en förkärlek för äldre fordon.