HUR LÅNGT KAN EN ELBIL KÖRA?

Med en räckvidd upp till 470 km* räcker en full laddning av Jaguar I-PACE för de flesta genomsnittliga resorna en förare gör under en vecka.**

Här finns allt du behöver veta om hur du maximerar bilens räckvidd och får ut mesta möjliga av varje laddning.

RÄCKVIDDSKALKYLATOR FÖR JAGUAR I-PACE

I en elbil, eller när du använder elbilsläget (EV) i en laddhybrid, är batteriet den enda energikällan för allt. Det innebär att bilens totala räckvidd påverkas av din körstil, vilken utrustning du använder i kupén och till och med under vilka förhållanden du kör. Justera inställningarna nedan för att se hur de påverkar den sträcka som du kan köra under verkliga förhållanden.
km
RÄCKVIDD PÅ EN ENDA LADDNING
JUSTERA INSTÄLLNINGARNA NEDAN

KÖRPROFIL:

Stadstrafik: Största delen av körningen sker i och omkring städer eller tätorter med en snitthastighet på 27 km/h.

INVÄNDIG MILJÖ:

FÄLGSTORLEK:

YTTERTEMPERATUR: 0

Bränsleförbrukning: Ej tillämpligt. CO₂ -utsläpp: 0 (g/km). Elektrisk räckvidd Upp till 470 km. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett produktionsfordon över en standardiserad väg. Vilken räckvidd som uppnås varierar beroende på fordons- och batteritillstånd, faktisk rutt, miljö och körstil.

VILKEN RÄCKVIDD HAR EN LADDHYBRID FRÅN JAGUAR?

Batteriet i en laddhybrid kan ge dig en räckvidd upp till 58 km (Jaguar E‑PACE)1 och upp till 53 km (Jaguar F‑PACE)1 på en enda laddning. Detta gör de perfekta för daglig pendling och stadskörning utan avgasutsläpp i eldriftsläget (EV).
VILKEN RÄCKVIDD HAR EN LADDHYBRID FRÅN JAGUAR?

MAXIMERING AV DIN RÄCKVIDD

Välj en kategori för att se hur den bidrar till att maximera räckvidden hos Jaguar I-PACE.

BROMSREGENERERING

När du lyfter foten från gaspedalen i Jaguar I-PACE aktiveras ett intelligent system för regenerativ bromsning. Bilen bromsas in på ett behagligt sätt samtidigt som den genererade kraften omvandlas för att optimera batteriets räckvidd.

JAGUAR EL- OCH HYBRIDBILAR

Upplev Jaguars elektriska värld genom vårt utbud av innovativa el- och hybridbilar.
JAGUAR EL- OCH HYBRIDBILAR

FORTSÄTT UTFORSKA ELTEKNIKEN

LADDNING HEMMA

LADDNING HEMMA

Att ladda din elbil eller laddhybrid hemma är det bekvämaste sättet att börja din dag med full räckvidd.
PUBLIK LADDNING

PUBLIK LADDNING

Tack vare en ständigt växande infrastruktur med publika laddstationer är det enklare än någonsin att ladda bilen längs vägen.

Jaguar Land Rover Limited strävar ständigt efter att förbättra specifikationen, designen och produktionen av sina bilar, delar och tillbehör och ändringar görs kontinuerligt, och vi förbehåller oss rätten att ändra utan att meddela.


*Officiella uppgifter om bränsleförbrukning: Ej tillämpligt: Siffror för I-PACE i kWh/100 km: Blandad körning 22,0-25,2. CO2-utsläpp g/km. Elektrisk räckvidd Upp till 470 km. Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.


Visa WLTP-värden för I-PACE


**Genomsnittlig veckopendling: 264 km (164 miles), baserat på uppgifter om förarens genomsnittliga årliga körsträcka i Storbritannien och USA: http://www.racfoundation.org/motoring-faqs/mobility#a26 and www.fhwa.dot.gov/ohim/onh00/bar8.htm. Beräknas genom att man tar fram genomsnittliga femdagarsdata och räknar ut genomsnittet av datasatserna för Storbritannien och USA.


1Officiella uppgifter om bränsleförbrukning för F-PACE PHEV i l/100 km: Blandad körning 2,2 (128,4). CO2-utsläpp 49 g/km. Elektrisk räckvidd Upp till 53 km.


Officiella uppgifter om bränsleförbrukning för E-PACE PHEV i l/100 km: Blandad körning 1,4 (201,8). CO2-utsläpp 32 g/km. Elektrisk räckvidd Upp till 62 km (39 miles). Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.


Visa WLTP-värden för F-PACE


Visa WLTP-värden