ÄGANDE

ÄGANDE

ÄGANDE

Jaguarer är lika dynamiska som vårt namn och vår logotyp antyder. Vi har alltid trott att bilen är det närmaste vi någonsin kommer att skapa något levande. Ta reda på mer om vårt prisbelönta tillvägagångssätt för bildesign och tillverkning som gör våra modeller lika livfulla som du.

BOKA SERVICE ONLINE

Du kan nu boka service för din Jaguar online. Vi erbjuder många tjänster, priser och platsalternativ som gör servicebokningen snabb och enkel.
BOKA SERVICE ONLINE
VINTERHJUL OCH DÄCK

VINTERHJUL OCH DÄCK

Låt oss presentera Jaguars originalfälgar och godkända däck. Testade under extrema förhållanden på några av världens kallaste och fuktigaste platser. Efter godkänt test här kan de definitivt hantera även din vinterkörning.
SERVICE, UNDERHÅLL & REPARATIONER

SERVICE, UNDERHÅLL & REPARATIONER

Ta hand om din bil med service designad speciellt för Jaguar. Du kan nu boka ditt nästa besök via vårt onlinebokningsverktyg.
GARANTIER

GARANTIER

Din nya Jaguar har tre års garanti, oavsett körsträcka. Fortsätt känna lugn och ro med utökade garantier och specialerbjudanden.
TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Anpassa din Jaguar med ett brett utbud av tillbehör speciellt utformade för ditt fordon.
INCONTROL

INCONTROL

InControl är en rad tjänster och applikationer som kopplar upp dig till din bil och som sömlöst och säkert förbinder dig med världen utanför.
INSTRUKTIONSBÖCKER

INSTRUKTIONSBÖCKER

Visste du att du kan ladda ner instruktionsböcker och teknisk information till tidigare och aktuella Jaguar-modeller? Det finns även ett stort utbud av instruktionsvideor som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av din bils funktioner.
ELECTRONIC VEHICLE HEALTH CHECK

ELECTRONIC VEHICLE HEALTH CHECK

Innan vi servar eller reparerar din Jaguar utför vi en gratis elektronisk fordonshälsokontroll (eVHC).