UTFORSKA JAGUAR I-PACE

UTFORSKA JAGUAR I-PACE

BANBRYTANDE

En strömlinjeformad exteriör, utformad för att minska luftmotståndet.

I-Pace 24MY
KLICKA FÖR ATT INTERAGERA

GRACIÖS ENKELHET

En stilren inredning och raffinerade ytskikt. En genomgående elegant atmosfär.

HELT ELEKTRISK

Elektrifierande prestanda. Noll koldioxidutsläpp under körning.

ORÄDD FRIHET

Kom längre utan räckviddsångest. Färdas tryggt vidare med Pivi Pro1 som markerar alla laddstationer längs vägen.

SPECIFIKATIONER FÖR ELDRIFT

RÄCKVIDD (UPP TILL)

470 KM**

Förväntad verklig räckvidd på upp till 470 km enligt WLTP-cykeln.

LADDTID

8,5 timmar*

Full laddning med hjälp av en 11 kW AC-laddare.

UTSLÄPP

0 CO2

Njut av noll avgasutsläpp.

0-100 KM/H

4,8 s

0–100 km/h på 4,8 sekunder.

REGENERATIV BROMSNING

Regenerativ bromsteknik omvandlar den energi som genereras vid inbromsning till användbar drivkraft, vilket möjliggör längre resor. Ta full kontroll genom att välja en av fyra JaguarDrive Control-inställningar för prestanda, komfort, effektivitet och svåra väderförhållanden.

AVANCERAD FJÄDRING

Active Suspension sänker automatiskt bilen vid körning i hög hastighet för att förbättra aerodynamiken. Adaptive Dynamics-systemet övervakar och justerar kontinuerligt fjädringen för den ultimata balansen mellan komfort och smidighet.

TEKNIKDRIVEN

En sömlös känsla av samhörighet till en rad olika tekniker står till ditt förfogande.

INTUITIV DUBBELSKÄRM

Njut av enkel kontroll med den dubbla pekskärmen Pivi Pro. Växla smidigt mellan olika appar, laddningsnivåer och klimatreglage utan att tappa bort vart du är på väg med vårt Connected Navigation-system.1

TRÅDLÖS LADDNING

Ladda din kompatibla enhet trådlöst i mittkonsolen.

KLIMATKONTROLL

Utformad för effektivitet och komfort. Smart Climate-tekniken känner av antalet passagerare i bilen, skapar specifika luftzoner och optimerar energiförbrukningen med upp till 30 procent.

FÖRARASSISTANS

Välj bland en rad funktioner som gör körningen och parkeringen enklare. En mängd innovativa tekniker finns tillgängliga för att förbättra resan.

FORTSÄTT UTFORSKA

MODELLER

MODELLER

Se hela modellprogrammet samt specifikationer.
ÖVERSIKT

ÖVERSIKT

Innovation och design i perfekt balans.

**Visa WLTP-värden.
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.


*Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.


1Beroende på marknadens mobilnät, signal och kundkonto. Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.


Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.


MeridianTM är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.