STÄLL IN DIN ELBIL

STÄLL IN DIN ELBIL

FÖRDELARNA MED ATT VARA UPPKOPPLAD

Välkommen till en spännande resa med Jaguar. Här hjälper vi dig bli uppkopplad till de viktigaste egenskaperna och funktionerna i din bil, inklusive infotainmentsystemet, appar och laddkartor.

LADDA SMARTARE HEMMA

Förutom bekvämligheten och kostnadsbesparingen som en professionellt installerad laddbox kan erbjuda, finns det ett par andra smarta tips som kan förbättra din laddupplevelse.

BYT TILL LÅGPRISPERIODER

BYT TILL LÅGPRISPERIODER

Erbjuder ditt elnätsföretag effekttariffer kan du få ett lägre elpris då du uppmuntras att ladda din elbil under natten när belastningen på elnätet är som lägst. Då bidrar du till att elnätet inte överbelastas och att färre kostsamma effekttoppar skapas i samhället.

Och tack vare att många elnätsföretag även erbjuder förnybar el är uppladdningen mer hållbar än någonsin.
SCHEMALÄGG DINA LADDTIDER

SCHEMALÄGG DINA LADDTIDER

Att ladda bilen hemma över natten kan resultera i att du sparar pengar. Genom att använda fordonets tidsinställda laddningsfunktion kan du alltid se till att laddningen sker den tiden på dygnet då elpriset är som lägst.

Ladda ner iGuide-appen för att ställa in laddtiden du föredrar.
MAXIMERA RÄCKVIDDEN MED FÖRKLIMATISERING

MAXIMERA RÄCKVIDDEN MED FÖRKLIMATISERING

Förklimatisering gör det möjligt att värma upp eller kyla ner kupén och batteriet när din bil laddas. Då används energi från elnätet istället för bilbatteriet vilket maximerar räckvidden.

Ladda ner iGuide-appen för att komma igång med förklimatisering.

REKOMMENDERADE APPAR

Med Remote- och iGuide-appen har du omedelbar tillgång till de viktigaste kontrollerna och funktionerna i ditt fordon närhelst du behöver dem.1.

IGUIDE-APPEN

IGUIDE-APPEN

iGuide-appen1 är en virtuell guide och digital användarhandbok som gör det enkelt för dig att hitta och förstå de viktigaste funktionerna och reglagen i din Jaguar.
KONTROLLERA DITT FORDON VAR SOM HELST

KONTROLLERA DITT FORDON VAR SOM HELST

Remote-appen1 ger dig möjlighet att styra många av bilens funktioner i din mobiltelefon. Fjärrlåsning, bränslestatus, förkonditionering, laddningstid och klimat kan kontrolleras eller aktiveras var du än är.

YTTERLIGARE SUPPORT

SÅ LADDAR DU

SÅ LADDAR DU

Ta reda på hur du laddar din bil hemma eller längs vägen.
PHEV-KÖRLÄGEN

PHEV-KÖRLÄGEN

Lär känna de olika körlägena som låter dig köra på antingen el eller bensin.

1Endast kompatibla smartphones. I mån av tillgång på marknaden till tredje parts plattform och mobiltelefonsignal.​