LADDNING HEMMA

Starta varje dag med full laddning.

När det gäller laddning av din Jaguar finns det inget som går upp mot hemmet. Anslut helt enkelt din bil på kvällen – precis som du skulle göra med din mobiltelefon – så kan den vara fulladdad och redo för avfärd nästa morgon.

LADDBOX – DET BÄSTA SÄTTET ATT LADDA HEMMA

För kortast möjliga laddtid hemma rekommenderar vi en fackmässigt installerad laddbox.

Installationen kräver normalt tillgång till privat parkering – t.ex. på en uppfart eller i ett garage – för anslutning till elnätet i ditt hus.

VAKNA MED 100 % LADDNING*

VAKNA MED 100 % LADDNING*

För optimal laddning hemma kan du installera en av Jaguar rekommenderad laddbox och använda Mode 3-laddkabeln. I-PACE är utrustad med en 3-fas AC-laddare (växelström) på 11 kW som kan ladda din bil över natten och ge upp till 65 km räckvidd per timme.
SPARA PENGAR VARJE MÅNAD

SPARA PENGAR VARJE MÅNAD

Laddning av en elbil hemma via en laddbox kostar betydligt mindre än tankning av en bil med bensin eller diesel. Och du kan få ner kostnaden ytterligare genom att ladda under elnätets lågperioder.
KVALITETSSÄKRADE

KVALITETSSÄKRADE

Laddboxar från bransch- eller statligt godkända leverantörer är konstruerade för att vara säkra att använda i alla väder. Vi samarbetar med Bee, Sveriges ledande laddoperatör, som kan leverera och installera en godkänd Jaguar-laddbox. Din återförsäljare kan ge dig mer information.

Eways

I samarbete med Eways har Jaguar Sverige tagit fram ett urval av laddboxar för hemladdning. Eways hjälper dig med en helhetslösning. Både hårdvara och installation kan beställas samtidigt som du väljer din eldrivna Jaguar.
Eways

LADDTID MED EN LADDBOX HEMMA

Fordon Maximal räckvidd AC-laddare (7 kW) 0–100 % (1,600 - 2,000 kg) AC-laddare (11 kW) 0–100 %
I-PACE 470 km* Från 13 timmar Från 9 timmar
F-PACE 53 km** 2h 16m -
E-PACE 62-59 km 2h 20m -

INSTALLATION AV EN LADDBOX HEMMA

1. VÄLJ DIN LEVERANTÖR

1. VÄLJ DIN LEVERANTÖR

För att påbörja processen med installationen av en laddbox ska du välja en leverantör. Din Jaguar-återförsäljare kan hjälpa dig att komma igång.
2. LÄMPLIGHETSUNDERSÖKNING

2. LÄMPLIGHETSUNDERSÖKNING

Den laddleverantör som du väljer kommer att ställa en rad frågor per telefon eller online för att avgöra om din fastighet lämpar sig för en laddbox.
3. BESTÄM INSTALLATIONSDATUM

3. BESTÄM INSTALLATIONSDATUM

Kom överens om ett installationsdatum med din leverantör. Om du har rätt till ett statligt bidrag för en del av installationskostnaden sköter din leverantör detta åt dig.
4. INSTALLATION OCH DEMONSTRATION

4. INSTALLATION OCH DEMONSTRATION

När det så är dags installerar leverantören din laddbox och förklarar laddningens grunder.

HUSHÅLLSUTTAG GER YTTERLIGARE TRYGGHET

Om du är bortrest längre tidsperioder och inte har tillgång till en hemmaladdare kan du i stället ladda din bil med en vanlig hushållskontakt, även om laddningen då tar mycket längre tid. Detta gör du genom att koppla in din bils valfria laddkabel (Mode 2) i hushållsuttaget.

JAGUAR EL- OCH HYBRIDBILAR

Upplev Jaguars elektriska värld genom vårt utbud av innovativa el- och hybridbilar.
JAGUAR EL- OCH HYBRIDBILAR

FORTSÄTT UTFORSKA ELTEKNIKEN

SÅ LADDAR DU

SÅ LADDAR DU

Bekanta dig med de enkla stegen för att ladda din elbil, vare sig du är hemma eller på väg.
PUBLIK LADDNING

PUBLIK LADDNING

Tack vare en ständigt växande infrastruktur med publika laddstationer är det enklare än någonsin att ladda bilen längs vägen.

Laddtiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och den totala laddtiden.


‡Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning med ett fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.


*Officiella uppgifter om bränsleförbrukning: Ej tillämpligt: Siffror för I-PACE i kWh/100 km: Blandad körning 22,0-25,2. CO2-utsläpp g/km. Elektrisk räckvidd Upp till 470 km. Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.


Visa WLTP-värden för I-PACE


**Officiella bränsleförbrukningsuppgifter för F-PACE modellprogram (exklusive PHEV) i l/100 km: Blandad körning 5,2-11,4 (54,3-24,8). CO2-utsläpp enligt WLTP< 137-260 g/km. PHEV i l/100 km: Blandad körning 2,4. CO2-utsläpp enligt WLTP 54 g/km. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett produktionsfordon över en standardiserad väg. Vilken räckvidd som uppnås varierar beroende på fordons- och batteritillstånd, faktisk rutt, miljö och körstil. Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleförbrukning, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, lastvikt och tillbehör.


Visa WLTP-värden för F-PACE


†Officiella uppgifter om bränsleförbrukning för E-PACE PHEV i l/100 km: Blandad körning 1,4 (201,8). CO2-utsläpp 32 g/km. Elektrisk räckvidd Upp till 62 km (39 miles). Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.


Visa WLTP-värden