HEDIN BIL ÖREBRO

Hedin Bil är ett fullserviceföretag, det betyder att vi säljer och servar allt från små personbilar till större transportbilar. Hos oss hittar du både begagnade och nya bilar och vårt mål är att du alltid ska bli nöjd med ditt bilköp. Vi kan erbjuda dig en rad olika tjänster så som Rulla ut-försäkring, finansiering samt delbetalning av service och reservdelar med vårt fördelaktiga Hedin-kort. Vår kunniga personal besvarar gärna dina frågor, så tveka inte att kontakta oss eller svänga förbi bilhallen!
HEDIN BIL ÖREBRO

VAR HITTAR DU OSS?

1

HEDIN BIL ÖREBRO

Otto E Andersens Gata 1, 703 44 Örebro

TJÄNSTER

  • Verkstad

Öppettider

Vardagar 07.00 - 16.00

BOKA SERVICE ONLINE

Med vår nya bokningsfunktion kan du boka servicetid för din Land Rover online. Ange bara detaljerna för din bil, välj en återförsäljare och välj dina servicealternativ.

Välj sedan ett datum och en tid som passar dig så bekräftar vi din tid via e-post.

TJÄNSTER

<h3>SERVICE OCH REPARATION</h3>

SERVICE OCH REPARATION

Vi använder alltid godkända Jaguar-originaldelar vid en reparation. När du bokar tid hos oss för service eller reparation prioriterar vi din bekvämlighet och erbjuder taxi eller servicebil alternativt vår tjänst ”Hämta & lämna service”.
<h3>ORIGINALDELAR</h3>

ORIGINALDELAR

Äkta Jaguar-delar är designade, testade och tillverkade enligt våra kompromisslösa standarder. Varje del är gjord specifikt för din Jaguar för att leverera optimal prestanda och maximera dess livslängd.
<h3>GARANTI</h3>

GARANTI

För din sinnesfrid tillhandahåller vi en omfattande 5 års/150 000 km Jaguar-garanti som standard, den täcker reparationer som krävs till följd av tillverkningsfel och säkerställer att din Jaguar alltid tas om hand av de mest kapabla händerna.