MIN BIL SÄTRA AB

Min Bil är din auktoriserade Jaguar-verkstad i Sätra. Hos oss får du garanterat ett proffsigt bemötande och din Jaguar är alltid i trygga händer på våra specialutbildade servicetekniker. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka service eller reparation av din bil!
MIN BIL SÄTRA AB

VAR HITTAR DU OSS?

1

MIN BIL SÄTRA AB

Murmästarvägen 21, 127 35 Skärholmen

TJÄNSTER

  • Verkstad

Öppettider

Måndag - Torsdag 07.00 - 17.00
Fredag 07.00 - 16.00

BOKA SERVICE ONLINE

Med vår nya bokningsfunktion kan du boka servicetid för din Land Rover online. Ange bara detaljerna för din bil, välj en återförsäljare och välj dina servicealternativ.

Välj sedan ett datum och en tid som passar dig så bekräftar vi din tid via e-post.

TJÄNSTER

SERVICE OCH REPARATION

SERVICE OCH REPARATION

Vi använder alltid godkända Jaguar-originaldelar vid en reparation. När du bokar tid hos oss för service eller reparation prioriterar vi din bekvämlighet och erbjuder taxi eller servicebil alternativt vår tjänst ”Hämta & lämna service”.
ORIGINALDELAR

ORIGINALDELAR

Äkta Jaguar-delar är designade, testade och tillverkade enligt våra kompromisslösa standarder. Varje del är gjord specifikt för din Jaguar för att leverera optimal prestanda och maximera dess livslängd.
GARANTI

GARANTI

För din sinnesfrid tillhandahåller vi en omfattande 5 års/150 000 km Jaguar-garanti som standard, den täcker reparationer som krävs till följd av tillverkningsfel och säkerställer att din Jaguar alltid tas om hand av de mest kapabla händerna.