JAGUARS FABRIKSVISNING I SOLIHULL

Följ med en av våra kunniga guider bakom kulisserna på den nya imponerande toppmoderna produktionsanläggningen i Solihull och se vad som krävs för att skapa några av de tekniskt mest avancerade bilarna i världen.

SMART METALL

SMART METALL

Jaguars nya aluminiumintensiva, självbärande kaross är först i sin klass och revolutionerar bilens dynamik, förfining och åkkomfort. Längs Lode Lane kan du se den perfekt konturerade karossen ta form – inklusive de karakteristiska bakflyglarna.
ELEGANT CYBERNETIK

ELEGANT CYBERNETIK

Kom riktigt nära och se hur de 627 högteknologiska robotarna i vår cybernetiska armé formar nitar och sammanfogar varje enskild modell. Det gäller bland annat nya F-PACE med sin unika lättviktskaross, som byggs från grunden med hjälp av toppmoderna precisionskameror. Innan våra skickliga hantverkare skräddarsyr och slutför varje unik Jaguar enligt beställning.
DESIGNA DIN EGEN

DESIGNA DIN EGEN

Funderar du på att köpa en Jaguar? På Jaguars fabriksvisning får du tillfälle att släppa fantasin fri kring hundratals skräddarsydda element. Det finns inredningar av handskmjukt läder i Jet, Latté eller Brogue, faner av borstad aluminium eller matt trä med fin ådring, fälgdekorer, lackfärger och multimedietillval för en klassisk, sportig eller modern känsla.

VIKTIG INFORMATION FÖR BESÖKARE

ÖPPNA
Hur bokar jag?
Behöver jag ta med mig något?
Hur gammal måste jag vara?
Kan jag parkera vid fabriken?
När behöver jag vara på plats?
Får jag ta kort?
Är visningen handikappsanpassad?

Vi ser fram emot ditt besök. Kom dock ihåg att antalet platser är mycket begränsat, så boka i förväg.