CLASSIC EXPERIENCES

Classic Experiences ger entusiaster chansen att köra ett stort antal olika klassiska Jaguarer på spektakulära och historiska platser.

JAGUAR CLASSIC DRIVE EXPERIENCES

JAGUAR CLASSIC DRIVE EXPERIENCES

Välj bland olika klassiska upplevelser och väck det förgångna till liv. I heldagspaketen ingår en visning bakom kulisserna på vårt toppmoderna Classic Works plus individuella instruktioner på banan. Halvdagar samt sessioner med en timme på bana startar vid vår privata provanläggning och låter dig verkligen sätta våra klassiska bilar på prov!
VISNING AV JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

VISNING AV JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Vår splitternya anläggning representerar allt som Jaguar gör och står för, och vi vill naturligtvis därför passa på att visa upp den. Därför ger visningen av Classic Works en exklusiv möjlighet att se unika lättviktsversioner av E-type och XKSS. Visningen inkluderar även serviceområde för XJ220, E-type samt Reborn och hela Classic-kollektionen. Det är en verkligt unik inblick – inte bara i det här historiska märkets arv, utan också dess framtid och hur det bevaras.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Jaguar Classic Challenge är en spännande, ny tävlingsserie för ikoniska Jaguar-modeller tillverkade före 1966.
CLASSIC-KOLLEKTION

CLASSIC-KOLLEKTION

Köp vår nya kollektion som inspirerats av designen, känslan och spänningen hos ikoniska Jaguar XKSS.

JAGUAR CLASSIC

På Jaguar Land Rover Classic ägnar vi oss helhjärtat åt att bevara och restaurera vårt motorarv för att framtida generationer ska kunna njuta av det. Vi är ständigt engagerade i nya intiativ för att vårda och bevara klassiska modeller av Jaguar och Land Rover. På så vis får historiska modeller en ljus framtid och du kan glädjas av dem under flera år framöver.

AUTENTISKA BILAR

AUTENTISKA BILAR

Vi väcker historia till liv genom att minutiös återuppbygga klassiska Jaguarer i begränsad upplaga, såsom E-type Serie 1. Därtill tar vi fram nya orginal, bland annat den ikoniska lättviktsversionen av E-type och legendariska XKSS.
TJÄNSTER FÖR ÄGARE

TJÄNSTER FÖR ÄGARE

Med sin personal bestående av specialiserade ingenjörer och experter på historiska bilar har anläggningen som mål att erbjuda originalservice med garanti, underhåll och försäljningsuppdrag för alla klassiska Jaguar-modeller oavsett ålder.
ORIGINALDELAR

ORIGINALDELAR

Jaguar Genuine Parts tillhandahåller originaldelar för klassiska Jaguarer till tusentals kunder över hela världen. Huvudmålet är att erbjuda service på högsta nivå, såväl som originalprodukter med kvalitet till kunder som tar hand om äldre fordon.
CLASSIC WORKS-ANLÄGGNINGEN

CLASSIC WORKS-ANLÄGGNINGEN

Vi presenterar stolt vår nya anläggning Jaguar Land Rover Classic Works. Med personal bestående av specialiserade ingenjörer och experter på historiska bilar har vi som mål att erbjuda det allra bästa i fråga om restaureringsanläggningar.