NYA JAGUAR F‑PACE SVR

Välkommen till vår ultimata prestanda-SUV, med en kompressormatad V8-motor och klassledande smidighet.

UTFORSKA PRESTANDA

CO2 -UTSLÄPP VID BLANDAD KÖRNING g/km
Från 260

BRÄNSLEEKONOMI VID BLANDAD KÖRNING l/100 km
Från 11,4

BYGG DIN BIL
Använd vår konfigurator för att designa din perfekta Jaguar F‑PACE.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Jaguar.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Lyx, prestanda och kompetens tas till nya nivåer.
PRESTANDA
ALLT FÖR PRESTANDANS SKULL

F-PACE SVR har högre prestanda, smidighet och dynamik än någonsin tidigare och är höjdpunkten i vårt prisbelönta modellutbud.

F-PACE SVR SPECIFIKATIONER
SE SPECIFIKATIONER
<b>MOTOR</b>

5,0 liter


I hjärtat av F‑PACE SVR finns Jaguars kraftfulla kompressormatade V8-motor på 5,0 liter.
<b>MAXIMAL EFFEKT</b>

550 hk (405 kW)


550 hk (405 kW) garanterar en spännande körupplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten.
<b>MAXIMALT VRIDMOMENT</b>

700 Nm


F‑PACE SVR levererar en ökad momentkapacitet på upp till 700 Nm.
<b>0-100 km/h</b>

4,0 sekunder


Tack vare den senaste tekniken – inklusive Dynamic Launch-funktionen – kan F‑PACE SVR ta sig från 0-100 km/h på bara 4,0 sekunder.
DESIGN
EXTERIÖR
EXTERIÖR

F-PACE SVR har större luftintag, luftutsläpp i motorhuven, luftutsläpp på skärmarna och bakspoiler – allt för att öka nedåtkrafterna och minska luftmotståndet. Resultatet: bättre prestanda och smidigare köregenskaper.

SE GALLERI
INTERIÖR
INTERIÖR

F-PACE SVR:s självsäkra framtoning kompletteras av kupéns mångsidighet. Från prestandasätena fram och bak i semi-aniline-läder till den nya ratten och det intuitiva infotainmentsystemet Pivi Pro*. SUV-funktionalitet möter sportbilsstil.

SE GALLERI
STÖRRE LUFTINTAG
Den nya främre stötfångaren förstärker den imponerande sportiga hållningen, och de större luftintagen kyler V8-motorn. En blanksvart grill med unik mattgrå infattning och SVR-logga fulländar looken.
PRESTANDASÄTEN
Anslut till F-PACE SVR från det ögonblick du sätter dig i prestandasätena i mjukt Windsor-läder och mocka, eller semi-aniline-läder. De uppvärmda sätena fram och bak har SVR-märkning och ett unikt perforerat mönster.
RATT
SVR-läderratten med tumgrepp ger ytterligare sportig prestanda, med unika sömmar i Flame Red och Light Lunar, plus SVR-logga. Pivi Pro har en 12,3-tums interaktiv förardisplay som ger snabb överblick över viktiga data.
SV PREMIUM-PALETT

Välj lack i Ultra Gloss, Satin Matte eller Special Effect från SV Premium Palette för att avsevärt förstärka din Jaguars individualitet och utseende.

BYGG DIN EGEN
Atacama Orange
British Racing Green
Velocity Blue
Petrolix Blue
Amethyst Grey-Purple
Flux Silver
Ionian Silver
Sorrento Yellow
BYGG DIN EGEN

Använd konfiguratorn för att utforska våra designalternativ och bygga din perfekta F‑PACE SVR.

BYGG DIN EGEN
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratören för att designa din perfekta Jaguar F‑PACE.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Jaguar.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Lyx, prestanda och kompetens tas till nya nivåer.

Angivna värden är NEDC2-beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.


Visa WLTP-värden.

WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

*Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska endast användas av förare då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.