F‑PACE SVR

Med sin kompressormatade V8-motor på 5,0 liter och en topphastighet på 283 km/h är F-PACE SVR Jaguars ultimata prestanda-SUV.

CO2-UTSLÄPP VID BLANDAD KÖRNING g/km
Låga 272 för automat
 
BRÄNSLEEKONOMI VID BLANDAD KÖRNING l/100 km
Från 11,9

JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Sök efter en Jaguar-återförsäljare nära dig.

En sportbil från Special Vehicle Operations (SVO) är det ultimata uttrycket för Jaguar. Varje exemplar ger prov på det bästa från vårt varumärke med spännande prestanda, utomordentlig lyx och spjutspetsteknik. Den senaste skapelsen från toppmoderna SVO Technical Centre är F-PACE SVR - vår ultimata prestanda-SUV.

BYGG DIN BIL
SE GALLERI
PRESTANDASÄTEN

F-PACE SVR är en kompromisslös prestandabil med de praktiska egenskaperna och mångsidigheten hos en 5-sitsig SUV. Prestandasäten fram och bak klädda med mjukt, perforerat Windsor-läder med rutmönster ger överlägsen komfort och stöd genom varje kurva.

PRESTANDA
ETT HÄRLIGT SOUNDTRACK

Den kompressormatade V8-motorn på 5,0 liter i F-PACE SVR utvecklar ett tävlingsbilsinspirerat crescendo för ett kraftigt, dramatiskt ljud. Njut av bilens härliga ljud när den vaknar till liv.

SE FILMEN
SVR-SOUNDTRACK
KOMPRESSORMATAD V8

Den kompressormatade V8-bensinmotorn på 5,0 liter i F-PACE SVR utvecklar 550 hk och ett vridmoment på 680 Nm, vilket innebär att bilen tar sig från 0 till 100 km/h på 4,3 sekunder.

UTFORSKA PRESTANDA
SVR-MOTOR
FORMAD FÖR PRESTANDA

Aerodynamiska prestanda är en viktig del av F-PACE SVR:s design. Minskade lyftkrafter, ökat väggrepp och förbättrade köregenskaper överlag resulterar i ökad stabilitet och en topphastighet på 283 km/h.

UTFORSKA EXTERIÖREN
AERODYNAMIK
F-PACE SVR KÄNNETECKNANDE DETALJER
HÖGPRESTANDABROMSAR
F-PACE SVR:s högprestandabromsar har snabb och exakt respons – i synnerhet vid upprepad inbromsning från höga hastigheter, tack vare sina utmärkta fadingegenskaper.
SÄTT FART PÅ DINA KÄNSLOR
Det aktiva avgassystemet med variabla spjäll har inspirerats av F-TYPE. Med sina fyra ändpipor i högpolerad aluminium är det ett blickfång som ger ljudligt uttryck för bilens prestanda.
SMIDDA LÄTTMETALLFÄLGAR
Lättmetallfälgar med kraftfull design understryker F-PACE SVR:s sportiga egenskaper. Du kan välja 21-tums smidda lättmetallfälgar med diamantsvarvad finish eller som tillval 22-tums smidda lättmetallfälgar med antingen diamantsvarvad eller blanksvart finish.
SPORTSHIFT-VÄLJARE
SportShift-väljaren är enkel och intuitiv att använda. Den möjliggör snabba manuella växlingar och förstärker den sportiga karaktären hos F-PACE SVR.
PASSAGERARSÄTEN
Oavsett om du åker fram eller bak så känner du en omedelbar koppling till F-PACE SVR när du tar plats i de skålade prestandasätena med lyxigt perforerat Windsor-läder. I baksätet är ben- och knäutrymmet 945 mm respektive 65 mm – precis som i vanliga F-PACE.
LUFTUTSLÄPP I MOTORHUVEN
De nya luftutsläppen i motorhuven på F-PACE SVR är optimalt placerade och förbättrar luftflöde och kylning. De bidrar till luftflödet genom motorrummet och gör att luften som passerar in via kylaren lättare kan lämna utrymmet.
DESIGNAD FÖR PRESTANDA

Lyxen och funktionaliteten hos F-PACE finns kvar. Men med sin förbättrade aerodynamik frigörs bilens sanna hisnande prestanda.

MAXIMIMERAD KYLNING

Större luftintag i stötfångaren fram på F-PACE SVR och optimalt placerade luftintag i motorhuven förbättrar luftflöde och kylning.

FRONT
FÖRBÄTTRAT LUFTFLÖDE

Unika luftutsläpp på sidorna leder ut luften ur hjulhusen och minimerar lyftkrafterna fram, samtidigt som den större spoilern jämnar ut luftflödet över bilen. Det resulterar i en låg luftmotståndskoefficient på 0,37.

SIDA
FÖRBÄTTRADE PRESTANDA

Det släta underredet bak minskar luftmotståndet, medan den bakre diffusorn styr luftflödet och ökar F-PACE SVR:s stabilitet i höga hastigheter.

BAK
MOTORSPECIFIKATIONER

Den kompressormatade V8-bensinmotorn på 5,0 liter och 550 hk är tillverkad helt i aluminium och gör F-PACE SVR till den mest kraftfulla F-PACE någonsin.

SE SPECIFIKATIONER
DYNAMISKA DETALJER
Dynamic-läget ger liv åt F-PACE SVR:s sportiga karaktär. Det ger vassare gasrespons, ökar styrmotståndet och gör att växlingar sker vid högre motorvarvtal.

SE SPECIFIKATIONER
GE DIN F-PACE SVR EN PERSONLIG TOUCH
F-PACE är en prestanda-SUV som kombinerar hisnande körupplevelser med praktiska egenskaper och effektivitet. Skapa din ultimata F-PACE med vår konfigurator.

BYGG DIN BIL
TILLVAL OCH JAGUAR GEAR
Du kan göra din F-PACE SVR ännu mer personlig med hjälp av lyxiga tillval och tillbehör.


SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR
LADDA NER BROSCHYR

Vill du veta mer? För närmare information om F-PACE SVR kan du ladda ner den senaste broschyren här.

LADDA NER BROSCHYR

Alla uppgifter är tillverkarens mål och kommer att bekräftas före produktionsstart. Observera att uppgifter om CO2-utsläpp och bränsleekonomi kan variera beroende på hjuldimension, och att de lägsta värdena eventuellt inte gäller konfigurationer med standardfälgar.