SAMMA LYX-SUV. NY ELKRAFT.

SAMMA LYX-SUV. NY ELKRAFT.

F-PACE som laddhybrid ger dig det bästa av två världar - en pålitlig bensinmotor och innovativ elkraft. Upplev den hisnande prestandan och lyxiga designen idag.
BOKA PROVKÖRNING

UPP TILL 53 KM ELEKTRISK KÖRGLÄDJE

F-PACE laddhybrid erbjuder upp till 53 km* utsläppsfri körning på bara el. Under huven gömmer sig en bensinmotor och en avancerad elmotor som drivs av ett 17,1 kWh litiumjonbatteri. En innovativ trio som ger dig 404 blixtsnabba hästkrafter, ett vridmoment på 640 Nm och möjlighet att accelerera från 0-100 km/h på 5,3 sekunder. Med en DC-snabbladdare tar det dessutom endast 30 minuter att ladda batteriet upp till 80 procent. Perfekt för dig som pendlar eller kör mycket i stadstrafik och vill minska ditt klimatavtryck, utan att kompromissa med körglädjen.

4 LADDADE FAKTA OM F-PACE PLUG-IN HYBRID

LADDTID 0–80 %

30 minuter*


F-PACE laddhybrid gör laddningen bekväm, fyll på under resans gång.

BRÄNSLEFÖRBRUKNING

2,4 l/100 km


Få ut mer av din resa med bränsleeffektiva F‑PACE laddhybrid.

UTSLÄPP

54 g/km


Njut av minskade CO2 -utsläpp med F-PACE laddhybrid.

ELEKTRISK RÄCKVIDD

53 km†‡


Dina korta resor lämpar sig perfekt för ren eldrift.

PRISBELÖNT DESIGN OCH HYBRIDTEKNIK

F‑PACE är en av få bilar som har vunnit både ”World Car of the Year” och ”World Car Design of the Year”. Nya Jaguar F‑PACE laddhybrid fortsätter att förkroppsliga vår lära om progressiv design och modern lyx.​

VARFÖR SKA JAG VÄLJA F-PACE LADDHYBRID?

ENKEL LADDNING

ENKEL LADDNING

Vare sig du står parkerad vid din destination eller är på väg, kan du tack vare olika anslutningsmöjligheter ladda där det passar.

• Med en laddbox för hemmet
• Publik laddning och DC-snabbladdning*
FÖRBÄTTRAD BRÄNSLEEKONOMI

FÖRBÄTTRAD BRÄNSLEEKONOMI

Jaguar F-PACE laddhybrid kombinerar ett batteri och en bensinmotor för att uppnå optimal effektivitet.

• Eldrift sänker den totala bränsleförbrukningen
MINSKADE UTSLÄPP

MINSKADE UTSLÄPP

F-PACE laddhybrid har imponerande låga CO2 -värden, med noll avgasutsläpp vid ren eldrift – något som kan medföra ett antal förmåner.

• Minskade CO2 -utsläpp
• Lägre beskattning och punktskatter

KOM ETT STEG NÄRMARE DIN NYA F-PACE LADDHYBRID

ELEKTRISK TJÄNSTEBIL

ELEKTRISK TJÄNSTEBIL

Redo att köra på ren el i jobbet? Ta del av våra aktuella företagserbjudande för F-PACE PHEV.
AKTUELLA ERBJUDANDEN

AKTUELLA ERBJUDANDEN

Om du vill hitta din drömbil till ett drömpris ska du ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du kan välja mellan olika modeller, motorer och utrustningspaket.

*Med en 32 kW DC-snabbladdare.


Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleekonomi kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.


Visa WLTP-värden.


WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.


Officiella bränsleförbrukningsuppgifter för F-PACE modellprogram (exklusive PHEV) i l/100 km: Blandad körning 5,2–8,9. NEDC2 CO2-utsläpp 137–202 g/km. PHEV i l/100 km: Blandad körning 2,4. NEDC2 CO2-utsläpp 54 g/km. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett produktionsfordon över en standardiserad väg. Vilken räckvidd som uppnås varierar beroende på fordons- och batteritillstånd, faktisk rutt, miljö och körstil. Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2, bränsleförbrukning, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, lastvikt och tillbehör.