loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

TEKNIK I BILEN

Sömlöst integrerad teknik gör det enkelt att styra I PACE olika funktioner samt dina anslutna enheter.

bg-modelDisplay

IPACE ger ett otroligt strömlinjeformat intryck, inifrån och ut. Med hjälp av de två pekskärmarna, interaktiva förar- och head-up-display eller med din smartphone, finns allt du behöver inom nära räckhåll.

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

TOUCH PRO DUO

Vårt Touch Pro infotainmentsystem består av en 10-tums pekskärm som är integrerad i instrumentpanelen
samt en 5-tums pekskärm längre ner med dynamiska flerfunktionsreglage.

bg-modelDisplay

ANSLUTBARHET SOM STANDARD

REMOTE

Håll dig ansluten med I   PACE. Fjärråtkomstappen Remote, som är kompatibel med smarttelefoner från Apple och Android, håller dig uppdaterad och du kan interagera med viktig fordonsinformation inklusive aktuell räckvidd, laddningsstatus, laddningshastighet och pluggstatus.

NAVIGATION PRO

Navigation Pro låter dig visa olika kartor i 2D eller 3D. Spara dina favoritplatser och använd gester på olika sätt för enkel kartnavigering. Med I PACE visar Navigation Pro också din räckvidd med hänsyn till olika faktorer inklusive vägtopologi och hastighetsgränser.

CONNECT PRO

Med Connect Pro håller I-PACE dig informerad och uppdaterad. Ta reda på vad som händer längs din resväg, parkering i närheten samt intressepunkter och, efter att du installerat ett SIM-kort kan du skapa en 4G Wi-Fi-hotspot i bilen för att se till att du alltid är uppkopplad.

SMARTPHONE-PAKET

Smarttelefon-paketet gör det enkelt och intuitivt att interagera med olika appar via pekskärmen i I-PACE. Paketet har en skräddarsydd Spotify-upplevelse och Tile® – en app som hjälper dig att hitta förlorade eller förlagda saker.

bg-modelDisplay

SMART-INSTÄLLNINGAR

Smart-inställningar identifierar automatiskt varje förare när de använder sin nyckel och telefon och kan välja
föredragna sätes- och spegelinställningar och spela upp dina föredragna media när du startar din resa.
Smart-inställningar kan också lära sig och automatisera dessa föredragna inställningar
baserat på sina vanor och tidigare rutiner.

bg-modelDisplay

IPACE ger ett otroligt strömlinjeformat intryck, inifrån och ut. Med hjälp av de två pekskärmarna, interaktiva förar- och head-up-display eller med din smartphone, finns allt du behöver inom nära räckhåll.

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

HEAD-UP DISPLAY

Tillvalet Head-up Display hjälper föraren att behålla fokus på vägen då den visar viktiga fordonsdata så som hastighet, växelläge och navigationsriktningar på vindrutan. Den har kristallklar färggrafik med hög upplösning.

MERIDIAN AUDIO

Förhöj din musikupplevelse med två ljudanläggningar från brittiska ljudexperterna Meridian™. Fantastiska Meridian Surround Sound System med Trifield™-teknik levererar all den rika och klara upplevelsen som ett liveframträdande kan ge. Med sina 15 högtalare ger Meridian™ den bästa ljudupplevelsen som standard på I PACE HSE och First Edition.

Välj din egen eldrivna kombination av Jaguar-prestanda, teknik och stil.

Viss utrustning som beskrivs kan vara tillval eller marknadsberoende. Besök din landsspecifika Jaguar-webbplats eller din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser. Informationen om tekniken som visas på denna sida, inklusive skärmbilder och sekvenser, kan påverkas beroende på mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. All utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett för dem säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

  • Jaguar XE
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE