VAD ÄR JAGUAR INCONTROL?

VAD ÄR JAGUAR INCONTROL?

InControl är ett paket med tjänster och applikationer som ansluter dig till din Jaguar och länkar dig säkert med omvärlden.

InControl styrs av en Intel Multi-Core-processor med High Speed Ethernet-nätverk via pekskärmen, precis som en surfplatta, och navigerar med stor precision, håller dig uppkopplad och underhållen, ringer vid behov efter hjälp, med mera. Med hjälp av Remote-funktioner ansluts du till din Jaguar via din smarttelefon från vilken plats som helst i världen. Med Driver Assistance blir du fri att njuta av din Jaguars prestanda, oavsett om du parkerar i stan eller är ute på vägen.

INCONTROL INFOTAINMENT

INCONTROL INFOTAINMENT

Add a description consisting of one or more sentences. Use Paragraph to expand on what title says.
LÄS MER
MERIDIAN™ LJUDSYSTEM

MERIDIAN™ LJUDSYSTEM

Tack vare Meridians överlägsna billjudsteknik kan du uppleva din musik med större klarhet och precision än någonsin förr. Välj bland tre Meridian ljudsystem. Meridian Sound System finns med antingen Touch eller Touch Pro, medan Meridian Surround Sound System finns med Touch Pro eller Meridian Signature Sound System som bjuder på en upplevelse utöver det vanliga. LÄS MER
LÄS MER
ANSLUTBARHET FÖR INCONTROL

ANSLUTBARHET FÖR INCONTROL

Alla kan enkelt anslutas i din Jaguar med Connect- och Connect Pro-paket för en sömlös upplevelse. Med hjälp av Remote Essentials eller Remote Premium har du full kontroll över din Jaguar även på avstånd. Och du kan dessutom välja tillval som Protect och Secure Tracker som håller dig och din Jaguar säkrare
LÄS MER
INCONTROL FÖRARASSISTANS

INCONTROL FÖRARASSISTANS

InControl Driver Assistance-funktionerna gör det säkrare att köra och att parkera. Du kan minimera risken för bucklor och repor när du parkerar i trånga utrymmen i stan med parkeringassistansen. Körfunktionerna hjälper dig att hålla ögonen på vägen, upplyser om incidenter och faror samt varnar dig om din koncentrationsnivå förändras.
LÄS MER

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras överallt.