MERIDIAN™ AUDIO FÖR JAGUAR

Musik som matchar din Jaguars hisnande prestanda.

EN KONSERTLIKNANDE UPPLEVELSE I DIN JAGUAR

Tack vare Meridians överlägsna billjudsteknik kan du uppleva din musik med större klarhet och precision än någonsin förr. Den innovativa tekniken levererar den rika och klara upplevelsen av ett live-framträdande via bilens musikspelare och strategiskt placerade högtalare. Med möjlighet att välja till den unika TrifieldTM -tekniken samt Cabin Correction som kompenserar för olika ytor och textur, gör det brittiska ljudmärket Meridian†† att du omsluts av musikrytmen, med exceptionell ljuddefinition, kristallklara diskanttoner och fyllig, djup bas.

MERIDIAN LJUDSYSTEM
Att köra din Jaguar medan kupén fylls med sofistikerat ljud hör till livets mer sublima nöjen. Med upp till 14* strategiskt placerade högtalare, 380 watt och en 2-kanals subwoofer för fyllighet upplever alla i bilen ett detaljrikt och klart ljud. Det finns två versioner beroende på vilket infotainmentsystem du har – Touch eller Touch Pro.

*Antal högtalare och watt beror på vilken Jaguar du väljer. Be din återförsäljare om närmare detaljer.
SE FILMEN
yt:XNIIryNgujM
MERIDIAN SURROUND-LJUDSYSTEM
För att erbjuda den känslomässiga intensiteten hos ett live-framträdande i din Jaguar har Meridian surround-ljudsystem 20* högtalare fram, bak och på sidorna med 825 watt och en 2-kanals subwoofer – perfekt integrerade med hjälp av Trifield-teknik. Trifield är exklusivt för Meridian och förenar mitt- och surroundkanalerna med vänster- och högerkanaler för att ge dig och dina passagerare en omslutande musikupplevelse.

*Antal högtalare och watt beror på vilken Jaguar du väljer. Bilen som visas är XE Pure med Meridian surround-ljudsystem. Be din återförsäljare om närmare detaljer.
SE FILMEN
yt:5dxhyDOnw9o
MERIDIAN SIGNATURE SOUND SYSTEM
Om du sluter ögonen kan du nästan föreställa dig att du är på en live-konsert – så verklighetstroget och flerdimensionellt är ljudet från Meridian Signature Sound. Världspremiär i en bil – Trifield-tekniken förstärker även din känsla av kupéutrymme, med upp till 26 högtalare* och en 2-kanals subwoofer.

*Antal högtalare och watt beror på vilken Jaguar du väljer. Be din återförsäljare om närmare detaljer.
SE FILMEN
yt:5_ia80hjrUE
MERIDIAN AUDIO TEKNIKINNOVATION
DIGITAL SIGNALBEHANDLING
Digital signalbehandling (DSP) ligger till grund för alla Meridian-högtalare. Tekniken samlar ihop ljudsystemets samtliga element för att återskapa en autentisk ljudupplevelse.
MERIDIAN CABIN CORRECTION
Genom att analysera kupéns form, akustik och resonansegenskaper avlägsnar Meridian Cabin Correction-tekniken oönskad ljudstörning. En avancerad algoritm får ljudet att låta så som dess skapare ursprungligen tänkt sig.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING
Funktionen Meridian Digital Dither Shaping ser till att digitala signalomvandlingar sker mjukt och sömlöst, så att en rik ljudupplevelse uppnås som matchar Jaguars lyx och förfining.
TRIFIELD<sup>†</sup>
Trifield är exklusivt för Meridian och fyller din Jaguar med autentiskt ljud. Tekniken förenar mitt- och surroundkanalerna sömlöst med vänster- och högerkanaler, så att en konsertliknande ljudupplevelse erhålls.
SAMARBETEN
MERIDIAN OCH JAGUAR
Meridians samarbete med Jaguar är en hyllning till det bästa inom brittisk lyx och förfining. För att erbjuda en autentisk musikupplevelse i din Jaguar, har Meridian utvecklat unika tekniska lösningar för trovärdig 3D-musikåtergivning på vägen. Alla delar bidrar – från tekniska innovationer, till den noggranna placeringen av högtalare i kupén.
SE FILMEN
yt:7nNJgYuleFo
HISTORIEN BAKOM MERIDIAN
Meridian Audio grundades 1977 i Cambridgeshire i England och skapar avancerade hifi-system i samarbete med Jaguar. Meridian har varit banbrytande och först med många innovationer, bland annat aktiva högtalare och världens första digitala surroundljudsprocessor. Meridians ljudteknik är anpassad för den unika miljön i varje Jaguar-modell och säkerställer att Jaguar-förare kan njuta av sömlös autentisk musik under körningen.
SE FILMEN
yt:7nNJgYuleFo
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Sök efter en Jaguar-återförsäljare nära dig.