INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

INSTALLERA INCONTROL APPS

STEG 1

STEG 1

InControl Apps finns tillgängligt på flertalet smarttelefoner med Android och Apple iOS. Kontroller om dina enheter är kompatibla.
STEG 2

STEG 2

Ladda ner och installera startikonen för InControl Apps på din smarttelefon. När detta är gjort, öppna appen.
STEG 3

STEG 3

Du kommeer att uppmanas att följa Auto Quick Start Guide för att slutföra installationen. Du är nu klar att ansluta din smarttelefon till din bil med hjälp av InControl Apps.

ANSLUTA DIN SMARTTELEFON TILL DIN BIL MED HJÄLP AV INCONTROL APPS

STEG 1 - ENDAST ANDROID-ENHETER

STEG 1 - ENDAST ANDROID-ENHETER

För Android-enheter: börja med att para ihop och ansluta din smarttelefon till bilen med hjälp av Jaguar Bluetooth (krävs för telefonsamtal och ljudöverföring). Detta steg krävs inte för iOS-enheter.
STEG 2

STEG 2

Kontrollera att din enhet är upplåst och att höljen eller skärmskydd inte är stängda (vissa kan låsas automatiskt då de stängs).
STEG 3

STEG 3

Använd USB-sladden som medföljer din smarttelefon till att ansluta din telefon till bilens USB-port.
STEG 4

STEG 4

Om du använder en iPhone och InControl Apps inte redan körs, kommer du att uppmanas att öppna appen. Om du använder en Android-telefon kan du välja Always Allow när du uppmanas till det och detta gör att du slipper fler uppmaningar.
STEG 5

STEG 5

Välj InControl Apps på pekskärmen. Endast appar som har genomgått Jaguars godkännandeprocess kan användas med InControl Apps. Vissa av dessa appar kan förutsätta att du har ett abonnemang.
STEG 6

STEG 6

På pekskärmen kommer du nu att bli ombedd att välja antingen View (använda appar utan ljud) eller View and Listen (använda appar med ljud, t.ex. musikspelare och samtal).

SÄKERHETSUPPDATERINGAR FÖR APPLE iOS

Som en del av de senaste säkerhetsuppdateringarna i iOS 9 och senare kräver numera InControl Apps ett kort godkännandesteg för att varje kompatibel app i din bil ska aktiveras. För mer information, se avsnittet Security Update för vanliga frågor om InControl Connect.

NYA SÄKERHETSFUNKTIONER

NYA SÄKERHETSFUNKTIONER

Som du kommer att märka kommer appar som kräver tillåtelse att visas med grå färg och vara otillgängliga tills att denna procedur slutförts.
GE TILLSTÅND

GE TILLSTÅND

På pekskärmen i din Jaguar, välj den gråmarkerade app som du vill öppna och följ anvisningarna som visas till vänster. Under procedurens gång kommer du att uppmanas två gånger att ge ditt tillstånd på din smarttelefon. Du behöver endast slutföra denna procedur en gång för varje app.
MER INFORMATION

MER INFORMATION

Din smarttelefon har kanske inte den senaste programvaran. För att kontrollera om det finns en uppdatering, gå till inställningsmenyn i din smarttelefon.

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

INCONTROL APPAR

INCONTROL APPAR

InControl Apps innehåller en uppsättning interaktiva appar som möjliggör media-streaming, moln- och platsbaserade tjänster och mycket annat - via USB-porten.
JAGUAR INCONTROL SUPPORT

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller om du vill att vi ska berätta mer om Jaguar InControl.
VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Gå till dokument med villkor och bestämmelser samt sekretesspolicy för Jaguar InControl.

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras överallt.