STÄLLA IN PRO SERVICES

STÄLLA IN PRO SERVICES

STÄLLA IN PRO SERVICES

Förbättrade egenskaper för Touch Pro
Pro Services är en del av InControl Connect Pro-paketet och innehåller ett antal förbättringar av navigation, infotainment och anslutbarhet för Touch Pro. För att ställa in Pro Services, följ anvisningarna nedan.

AKTIVERA ANSLUTBARHET

Du behöver endast aktivera anslutbarhet för bilar utrustade med Pro Services för att aktivera hela uppsättningen med anslutna tjänster. För att förhindra att tändningen slås av, se till att motorn startas och får fortsätta att gå.

STEG 1

STEG 1

Du behöver installera ett mikro-SIM-kort först, enligt anvisningarna på SIM-kortets installationssida.
STEG 2

STEG 2

Gå till inställningar för anslutbarhet i din bil från den allmänna inställningsmenyn och aktivera mobildata. Gå till inställningsikonen på valfri skärm > All Settings > Features > Connectivity > Mobile Data ON.
STEG 3

STEG 3

När du har anslutit visas antingen en 3G eller en Wi-Fi-symbol uppe i övre hörnet på pekskärmen. Observera att det kan ta upp till 2 minuter att ansluta till internet beroende på nätverkssignalens styrka.

DITT NAVIGATIONSKONTO

SKAPA ETT KONTO

SKAPA ETT KONTO

När din profil har skapats kan du upprätta ett konto för Touch Pro-navigation genom att välja "Sign in" (logga in) på huvudnavigationsskärmen.

Du kan även uppmanas att göra detta när du försöker använda vissa funktioner som kräver att du är inloggad, bland annat Share ETA, Cloud Sync eller dörr till dörr-navigering.

GODKÄNN VILLKOR OCH BESTÄMMELSER Följ anvisningarna på skärmen för att registrera ett nytt konto. Du kommer att uppmanas att godkänna villkor och bestämmelser för navigering, och detta kommer du åt genom att skriva uppgiven URL i din webbläsare.
LADDA NER APPEN JAGUAR ROUTE PLANNER

LADDA NER APPEN JAGUAR ROUTE PLANNER

Appen InControl Route Planner för smarttelefoner maximerar potentialen i din Jaguars Touch Pro-navigationssystem. Smarttelefonappen InControl Route Planner vägleder dig från dörr till dörr. Ställ in en destination från din smarttelefon för att vägledas till din bil, som därefter tar över. När du har parkerat återgår navigationen till din smarttelefon så att du kan få vägledning om hur du tar dig till din slutdestination med kollektivtrafik eller till fots. För att logga in på smarttelefonappen använder du samma e-postadress och lösenord som du använde för att upprätta ditt konto för Touch Pro-navigation i bilens navigationssystem.
FÅ ÅTKOMST TILL INCONTROL ROUTE PLANNER

FÅ ÅTKOMST TILL INCONTROL ROUTE PLANNER

InControl Route Planner låter dig planera dina rutter och spara destinationer och platser. När Pro Services är installerat har du tillgång till dessa rutter senare från din bil. Du kan även hantera ditt konto för Touch Pro-navigation från den här webbsidan och logga in med den e-postadress och det lösenord som du skapade i din Jaguars navigationssystem.

För mer information om hur du kommer åt se senaste kartuppdateringarna, gå till avsnittet "Maps and Services" i InControl Route Planner.

STÄLL IN LIVE-APPAR

Ett antal LIVE-appar kan laddas ner till Jaguars infotainmentsystem Touch Pro så att du får tillgång till aktuell information som exempelvis väder, flyg och de senaste nyhetsuppdateringarna.

STEG 1

STEG 1

För att välja och få tillgång till LIVE-appar, välj menyn "Extra Features" (extrafunktioner) på pekskärmen i din Jaguar.
STEG 2

STEG 2

Logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Protect-konto. Du kan också välja ett smeknamn och ställa in en PIN-kod för att kunna logga in utan att använda dina uppgifter varje gång. Om du inte är inloggad sparas inte dina inställningar.
STEG 3

STEG 3

Om en grön nedåtpil visas på Update-panelen innebär detta att det finns tillgängliga uppdateringar. Välj helt enkelt "Update" vid behov.*

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

MIN JAGUAR INCONTROL-WEBBPLATS

MIN JAGUAR INCONTROL-WEBBPLATS

Registrera dig och logga in på My Jaguar InControl för att anpassa dina val och hantera dina InControl-funktioner.
JAGUAR INCONTROL SUPPORT

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller om du vill att vi ska berätta mer om Jaguar InControl.
VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Gå till dokument med villkor och bestämmelser samt sekretesspolicy för Jaguar InControl.

*För att kunna se de genomförda uppdateringarna kan det hända att du måste stänga av motorn, vänta i några minuter och sedan starta motorn igen.
 
InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras överallt.