AKTIVERA PROTECT
AKTIVERA PROTECT

För att kunna utnyttja InControl-tjänster måste du aktivera de InControl-tjänster som du redan har köpt.

INCONTROL-REGISTRERING VIA ÅTERFÖRSÄLJARE
Klicka på länken från InControl-epost som din återförsäljare skickat. Detta tar dig till InControl-webbsidan, där du följer de enkla steg som visas på skärmen.
 
Om du inte fått aktiveringsmeddelandet från din återförsäljare, kolla din skräppostmapp eller kontakta din återförsäljare.
EGEN REGISTRERING FÖR INCONTROL
Om din återförsäljare inte har registrerat ett konto åt dig, följ den enkla proceduren för registrering, anslutning och aktivering av ditt InControl.
 
Innan du börjar, se till att du har åtkomst till bilen, att den är parkerad utomhus i ett område med god nätverkstäckning och att du har ditt registreringsnummer till hands.
 
Du behöver också VIN (bilens chassinummer), som du hittar på vänster sida av vindrutan eller i ägarhandboken.
STEG 1
Gå till webbplatsen My Jaguar InControl och skapa ett konto. Ange din e-postadress för att få ett registreringsmeddelande skickat till dig via e-post. Klicka på den länken i e-postmeddelandet och följ anvisningarna på skärmen.
BESÖK MY JAGUAR INCONTROL-WEBBPLATS
STEG 2
Du kommer därefter att uppmanas att länka din Jaguar till ditt konto för att bekräfta att du är ägaren eller en auktoriserad användare. För att göra detta behöver du komma åt din bil inom 60 minuter för att slutföra inställningen innan du måste starta om proceduren.
STEG 3
Du kommer att bli ombedd att fylla i information om bilen och godkänna de juridiska villkoren. Du kommer också att kunna aktivera Journeys-funktionen.
SMARTTELEFONAPP MED FJÄRRÅTKOMST

När du har slutfört aktiveringsproceduren kan du ladda ner och logga in på smarttelefonappen med fjärråtkomst med dina inloggningsuppgifter. Appen är gratis och har ett demonstrationsläge.

LADDA NER FÖR APPLE IOS
LADDA NER FÖR ANDROID
MIN JAGUAR INCONTROL-WEBBPLATS

Använd My Jaguar InControl, med hjälp av samma inloggningsuppgifter, för att ändra dina uppgifter, ändra fordonsinställningar, lägga till eller ta bort bilar, hantera abonnemang och resor med mera.

BESÖK MIN JAGUAR INCONTROL-WEBBPLATS
LÄGGA TILL EN BIL TILL DITT KONTO
Innan du börjar, se till att du har åtkomst till bilen, att den är parkerad utomhus i ett område med god nätverkstäckning och att du har ditt registreringsnummer till hands. Du behöver också VIN (bilens chassinummer), som du hittar på vänster sida av vindrutan eller i ägarhandboken.
 
För att lägga till en bil till ditt konto, logga in och gå till fliken Add Vehicle (lägg till bil). Följ stegen på skärmen för att ansluta din bil till ditt konto.
TA BORT EN BIL FRÅN DITT KONTO
Vid försäljning, inbyte eller ägarbyte av din Jaguar privat måste du ta bort din bil från ditt InControl-konto. För att göra detta, logga in på My Jaguar InControl, gå till fliken Vehicle Settings (fordonsinställningar) och klicka på knappen Remove Vehicle (ta bort bil).
 
Om du har aktiva InControl-abonnemang kommer dessa att flyttas över till bilens nya ägare för den återstående abonnemangsperioden, förutsatt att den nya ägaren fyller i de uppgifter som behövs i InControl-kontot
JAGUAR INCONTROL SUPPORT
MIN JAGUAR INCONTROL-WEBBPLATS
Registrera dig och logga in på My Jaguar InControl för att anpassa dina val och hantera dina InControl-funktioner.
BESÖK MIN JAGUAR INCONTROL-WEBBPLATS
JAGUAR INCONTROL SUPPORT
Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller om du vill att vi ska berätta mer om Jaguar InControl.
KONTAKTA OSS
VILLKOR OCH BESTÄMMELSER
Gå till dokument med villkor och bestämmelser samt sekretesspolicy för Jaguar InControl.
SE VILLKOR OCH BESTÄMMELSER
KONTAKTA OSS
Kontakta oss för Jaguars kundhjälp eller allmänna förfrågningar.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Sök efter en Jaguar-återförsäljare nära dig.
VILLKOR
Visa och ladda ner Jaguar InControl villkor och sekretesspolicy dokument.
BRUKSANVISNINGAR OCH INSTRUKTIONSBÖCKER
Visa och ladda ner din Jaguars handbok, instruktionsböcker och videobruksanvisningar.

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras överallt.