loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

NYA JAGUAR I-PACE EV320 SIGNATURE LIMITED EDITION

Vår prisvinnande elbil i en helt unik tappning.

Förmånsvärde från 2.592 kr/mån***

 

SÅ HANTERAR VI COVID-19

Ta reda på hur du tryggt kan fortsätta att köpa, provköra och serva din bil hos oss.

BILAR FÖR SNABB LEVERANS

Sök bland ett urval av nya och begagnade bilar som kan levereras direkt. Kanske står din nya bil redo och väntar på dig?

Jaguar F-TYPE

BOKA EN VIDEOVISNING

Nu när det är viktigt att vara rädd om sig själv och andra, ger vi dig möjligheten att få en privat videovisning av våra bilar*.

*Förutsatt att den önskade modellen finns på lager.

Jaguar XE

F-PACE ANNIVERSARY


KAMPANJPRIS: 522 900 KR

PRIVATLEASING FRÅN: 4 995 KR/MÅN 


ETT UTTALANDE FRÅN JAGUAR LAND ROVER

Kraften i den mänskliga naturen utgör kärnan i vårt varumärke och organisationer världen över. Det har aldrig funnits en mer passande tidpunkt än nu för den kraften att träda fram.

Världen är en oförutsägbar plats just nu, men tillsammans kommer vi att ta oss igenom detta.

Vi tror verkligen på att vägen framåt kommer att leda till en spännande framtid för oss alla.

KAMPANJER


I-PACE EV320 SIGNATURE LIMITED EDITION

Vår elbil Jaguar I-PACE lanseras nu i en helt ny Limited Edition-version. Samma lyxiga design, unika prestanda och räckvidd som i vår grundversion - men utrustad med många fler godsaker! Ta reda på vilka och se om den passar dig.

KAMPANJPRIS

Här hittar du våra bästa erbjudande för dig som privatperson. Till exempel våra Signature modeller, där vi samlat ett attraktivt sortiment av Jaguar-modeller med olika motorvarianter och specialutvalda utrustningspaket för att kunna erbjuda dig en modell som ger uttryck åt din unika signatur.

PRIVATLEASING

När du privatleasar får du allt du älskar med att äga en bil, utan att behöva äga den. Här hittar du våra senaste privatleasing erbjudande. Välkommen till ett helt bekymmersfritt och oemotståndligt bilinnehav!
Jaguar I-PACE

FLEET & BUSINESS

Jaguar erbjuder några av klassens lägsta CO2-värden för bränsleförbrukning och utsläpp. Lägg till långa serviceintervall och höga andrahandsvärden så har du ett utmärkt val för företaget. För den som söker en tjänstebil som inspirerar och motiverar, men ändå inte spräcker budgeten, är Jaguar det perfekta valet.

Jaguar XE

XE

Modellens självsäkra utseende och smidiga köregenskaper gör att XE omedelbart känns igen som en Jaguar. Den känns som en Jaguar och går som en Jaguar – XE är en Jaguar ända in i själen.

XF

Den självsäkra designen hos nya XF sticker ut ur mängden. Med sin enastående kombination av styrrespons, åkkomfort, förfining och prestanda erbjuder denna lyxiga affärssedan både spänning och effektivitet.

F-TYPE

F-TYPE är en äkta Jaguar sportbil - kraftfull, smidig och distinkt. Designad för hög prestanda och köregenskaper med direkt respons.

Jaguar E-PACE

E-PACE

Med en förarfokuserad miljö, i hjärtat av en familjefokuserad interiör, tar nya E-PACE den tillfredsställande Jaguar-körupplevelsen och lägger till vardagstänk med klassledande förvaring.

Jaguar F-PACE

F-PACE

F-PACE är en Performance Crossover som kombinerar hisnande prestanda med överlägsen effektivitet. Den avancerade tekniken är i fokus och F-PACE håller dig alltid säker, uppkopplad och road.

Jaguar I-PACE

JAGUAR I-PACE

I-PACE är helt eldriven, snygg att se på, spännande att köra och lätt att leva med. Utsedd till bland annat World Car of the Year 2019.

BEGAGNADE BILAR

Här hittar du vårt stora utbud av nya och begagnade Jaguar-modeller. Hitta bilen som passar dina behov.

  • Jaguar XE
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE