TEKNIK I BILEN

Sömlöst integrerad teknik gör det enkelt att styra I-PACE olika funktioner samt dina anslutna enheter.

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp för personbilar i Europa. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.

I‑PACE ger ett otroligt strömlinjeformat intryck, inifrån och ut. Med hjälp av de två pekskärmarna, interaktiva förar- och head-up-display eller med din smartphone, finns allt du behöver inom nära räckhåll.

BYGG DIN EGEN
PIVI PRO

Vårt infotainmentsystem Pivi Pro känns lika bekant som din smartphone. Viktig information som navigation, media och kontakter är aldrig mer än en knapptryckning bort.

SE FILMEN

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

ANSLUTBARHET SOM STANDARD
HELT NY NAVIGATION
Med trafikuppdateringar i realtid och tillgång till live-information om laddningsstationer. Parkerings- och platsinformation är också tillgänglig, även när uppkoppling saknas. Allt visas i enastående 2D- eller 3D-design, och röststyrningen är tyst när du kör på vägar som du är van vid.
ONLINE-PAKET
Gör din resa ännu mer uppkopplad. Med Online-paketet finns allt du behöver inom räckhåll, inklusive Online Media, väderuppdateringar, kalenderinformation och intressepunkter. Du kan till och med skicka SMS med hjälp av röstdiktering, så att du kan behålla fokus på vägen.
WI-FI KOMPATIBILITET MED DATAABONNEMANG<sup>1</sup>
Tack vare inbyggd 4G-data i din I-PACE har du med Wi-Fi-hotspot (tillval) tillgång till internet i bilen. Med Wi-Fi via kompatibelt dataabonnemang kan du hålla kontakten med vänner och familj och se till att alla är underhållna med videoöverföring. Även när du är på mer avlägsna platser. Wi-Fi använder den utvändiga antennen för bästa möjliga uppkoppling.
SE FILMEN
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Interagera med din I-PACE och ta reda på viktig information, bland annat bilens tillgängliga räckvidd, med hjälp av Jaguars Remote-app2 var du än befinner dig. Dessutom ingår Optimised Assistance, som överför dina platsuppgifter och diagnostiska data i händelse av ett haveri, samt SOS Assistance Call.
SMARTPHONE-PAKET
Du kan enkelt använda din smartphone på pekskärmen i I-PACE med hjälp av Android AutoTM och Apple CarPlay®.
SECURE TRACKER
Använder sig av spårningsteknik för att varna dig vid stöldförsök och skickar din bils position till Stolen Vehicle Tracking Centre (center för fordonsspårning). Med tillvalet Secure Tracker Pro3 skickas dessutom en varning till berörda myndigheter om din bil har stulits med icke-auktoriserade eller klonade nycklar. Abonnemang på tjänsten ingår under garantitiden.
SMART SETTINGS

Smart Settings är en funktion som ingår i Pivi Pro och som automatiskt identifierar varje förare när han eller hon använder sin nyckel och mobiltelefon. På så vis kan systemet välja de sätes- och spegelinställningar du föredrar och spela upp rätt media när du startar din resa. Smart Settings kan också lära sig och automatisera dessa preferenser baserat på dina vanor och tidigare rutiner.

SE FILMEN
yt:URgXPjG9Jtk

Det kan hända att bilarna som visas i filminnehållet på denna webbplats inte överensstämmer exakt med nyligen gjorda uppdateringar och förbättringar. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för de senaste specifikationerna.

I-PACE I VERKLIGHETEN

Djupdyk i intressanta och upplysande artiklar om vår prisvinnande elbil Jaguar I-PACE.
Garanterat rolig läsning som ger dig en djupare förståelse för hur det är att köra på el.

VINTERKÖRNING PÅ 100 % EL
Kylan kryper närmare och med den kravet på att ta sig fram tryggt och säkert. Men hur är det egentligen att köra en elbil under vintern? En batteriexpert, civilingenjör och I-PACE-ägare berättar hur hans vardag ser ut med vår elektriska prisvinnare.
LÄS MER
BATTERIEXPERTEN KÖR I-PACE
Snabba laddtider, långa körtider – och vinnande vägegenskaper. När den internationellt erkände batteriexperten skulle välja en ny bil var mätaren hela tiden inställd på en elbil. Och valet föll på Jaguar I-PACE!
LÄS MER
PRATA MED EN EXPERT
Undrar du på hur man installerar en laddbox på bästa sätt? Vilka skatteförmåner som är kopplade till elbilar? Vad som påverkar elbilars räckvidd? Kontakta en av våra experter så får du svar på alla dina frågor och funderingar!
KONTAKTA OSS
HEAD-UP DISPLAY
Tillvalet Head-up Display hjälper föraren att behålla fokus på vägen då den visar viktiga fordonsdata så som hastighet, växelläge och navigationsriktningar på vindrutan. Den har kristallklar färggrafik med hög upplösning.
INTERAKTIV FÖRARDISPLAY
Den högupplösta interaktiva förardisplayen på 12,3 tum ger relevant körinformation, inklusive helskärmsnavigation med 3D-mappning, precis där du behöver det. Den höga upplösningen garanterar optimal skärpa och den sofistikerade processorn ger knivskarp grafik med mjuka rörelser.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Ge liv åt din musik med två ljudanläggningar från de brittiska ljudexperterna MeridianTM. Meridians suveräna 3D-surroundljudsystem med TrifieldTM-teknik levererar samma fylliga och klara ljud som ett liveframträdande. Med 16 högtalare och en subwoofer är den en lyxig standard i I-PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Appen Jaguar iGuide använder den senaste tekniken för att förklara alla funktioner och reglage som du behöver känna till i din I-PACE. Den fungerar också som en mobil instruktionsbok, så att du alltid har nära till svar på dina frågor.
JAGUAR CARE I 3 ÅR

Med din nya Jaguar följer 3 års fri service och fabriksgaranti (upp till 70 000 mil). 3 års vagnskadegaranti, lackgaranti och vägassistans i Europa och 6 års rostskydd ingår också. Detta är vi ensamma om att erbjuda i Sverige!

LÄS MER
KOM ETT STEG NÄRMARE DIN NYA I-PACE
JAGUAR I-PACE FÖR FÖRETAG
Tack vare modellens ytterst innovativa teknik, nollutsläpp och generösa utrymmen genom smart arkitektur är Jaguar I-PACE den perfekta bilen för moderna företag.
SE FÖRETAGSPRISER
AKTUELLA ERBJUDANDEN
Om du vill hitta din drömbil till ett drömpris ska du ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du kan välja mellan olika modeller, motorer och utrustningspaket.
SE KAMPANJPRISER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR
Ge din Jaguar I-PACE en personlig touch och skapa den perfekta bilen som matchar din livsstil med hjälp av vårt breda utbud av tillval och tillbehör.
UTFORSKA TILLVAL OCH TILLBEHÖR
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.

1 Regler för ”fair use” (skäligt bruk) gäller. Standardprenumeration på ett år.
2 Innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.
3 Secure Tracker och Secure Tracker Pro behöver förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din lokala Jaguar-återförsäljare. Kräver Remote och mobil uppkoppling.

Vissa funktioner som beskrivs kan vara tillval. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om dess tillgänglighet. Vissa funktioner kräver ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser. Informationen om tekniken som visas på denna sida, inklusive skärmbilder och sekvenser, kan påverkas beroende på mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Föraren måste förvissa sig om att hen alltid har fullständig kontroll över bilen.