JAGUAR F‑PACE

Vår lyxiga SUV kombinerar prisbelönt design, Jaguar-prestanda och intuitiv teknik för att varje resa ska kännas speciell. Nu finns den också tillgänglig som laddhybrid.

UTFORSKA HÖJDPUNKTER

CO2-UTSLÄPP VID BLANDAD KÖRNING g/km:
Från 54


BRÄNSLEFÖRBRUKNING VID BLANDAD KÖRNING L/100 KM:
Från 2.4VÄLJ DIN MODELL
Jämför utrustning och specifikationer sida vid sida.
BYGG DIN BIL
Designa din perfekta F-PACE kampanjversion i vår konfigurator.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
HÖJDPUNKTER
DESIGN
Progressiv och självsäker, detta är en SUV utöver det vanliga. Jaguar F-PACE uppdaterade exteriör ger bilen ett dynamiskt nytt utseende. Den rymliga och lyxiga interiören har helt gjorts om och är mer komfortabel än någonsin och full med utsökta detaljer.
LÄS MER
PRESTANDA
Med unik Jaguar-prestanda som en del av sitt DNA levererar Jaguar F-PACE optimerad, sportig hantering i kombination med förbättrad bränsleeffektivitet. Njut av engagerande körning från ett brett urval drivlinor, där laddhybirden ger dig ännu bättre bränsleeffektivitet och lägre koldioxidutsläpp.
LÄS MER
TEKNIK
Infotainmentsystem Pivi Pro1 är hjärtat i kupén. Du kan nu snabbt aktivera de vanligaste funktionerna från startskärmen eller via den förbättrade röststyrningen. Den 11,4-tums pekskärmen har ett intuitivt smartphone-liknande gränssnitt med omdesignad navigering och onlinesökning.
LÄS MER
EXKLUSIV OCH ELEKTRIFIERAD

F-PACE som laddhybrid är fortfarande en prisbelönt högpresterande SUV som klarar alla väglag. Men med bonusen att du kan köra upp till 53* km på bara el. Under huven gömmer sig en bensinmotor och en avancerad elmotor som ger dig tillgång till 404 blixtsnabba hästkrafter. Ta reda på mer om vår elektrifierade modell här.

LÄS MER
DESIGN
INTERIÖR
UTFORSKA INTERIÖR

Vi har tänkt på alla detaljer i interiören för att skapa en lugn fristad för dig och dina passagerare. Den helt nya interiören i Jaguar F‑PACE och Jaguar F‑PACE R‑Dynamic har premiummaterial överallt, nya färgsättningar och ännu bättre säteskomfort.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
DESIGNDETALJER
DESIGNDETALJER

Den nydesignade interiören i F‑PACE har ytor klädda med Luxtec eller läder, material som är mjuka att ta på, samt ett urval av iögonfallande dekorer. Det estetiska utförandet speglar det bästa inom brittiskt hantverk och bidrar till en minnesvärd körupplevelse.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
EXTERIÖR
UTFORSKA EXTERIÖR

Bilens obrutna motorhuv, djupare grill, nya karakteristiska stålkastare med dubbla ”J”-blad samt bredare luftutsläpp bidrar till Jaguar F-PACE dynamiska framtoning och närvaro på vägen. De nya integrerade ändpiporna1 kompletterar den omdesignade bakre stötfångaren och förstärker den målmedvetna framtoningen ytterligare.

BYGG DIN EGEN
SE GALLERI
Hitta din F-PACE

Varje enskild F-PACE finns tillgänglig med en rad olika motorer, inklusive en bränsleeffektiv laddhybrid, samt ett brett utbud av distinkta designval.

VÄLJ DIN MODELL
F‑PACE
"F-PACE slående design är oemotståndlig och dess otroliga vägnärvaro måste upplevas. Den moderna exteriören framhävs av 18-tums fälgar i ""sparkle silver"" samt utvändiga kromdetaljer. I kupén sjunker du och dina passagerare ner i bekväma Luxtec-säten med elektrisk 8-vägsinställning, tillgängliga i tidlös Ebony eller Light Oyster."
SE GALLERI
F‑PACE R‑DYNAMIC
F-PACE R-Dynamic utstrålar stor elegans tack vare ögonfallande designdetaljer som blanksvarta 18-tums fälgar och R-Dynamic stötfångare. De högkvalitativa detaljerna går igen i interiören, där du finner perforerade lädersportsäten med aluminiumdetaljer. Den här modellen andas design i världsklass.
SE GALLERI
F‑PACE R‑DYNAMIC BLACK
F-PACE R-Dynamic Black har en slankare och sportigare designprofil. Ett svart exteriörpaket och blanksvarta 20-tums fälgar ger modellen en självsäker närvaro - ett uttryck som förstärks ytterligare av kontrasterande röda bromsok och tonade rutor. Mer lyx väntar i kupén, där ett skjutbart panoramatak ger interören en ljus och rymlig känsla.
SE GALLERI
F‑PACE SVR
"F-PACE SVR är designad för en märkbar förbättrad prestanda och ger dig allt du förväntar dig av en praktisk lyx-SUV. En välljudande 550 hk V8-motor kombineras med dubbla aktiva avgasrör för en oförglömlig körupplevelse. Tillsammans med ett SVR-paket som inkluderar grå utvändiga designdetaljer och säten i mocka eller Windsor-läder lever modellen upp till sitt namn - varje dag."
SE GALLERI
PRESTANDA
KÖRPRESTANDA
KÖRPRESTANDA

F‑PACE kombinerar hisnande prestanda med intelligent förarteknik.

PLUG-IN HYBRID
NYA JAGUAR F‑PACE LADDHYBRID

Med nya F‑PACE som laddhybrid kan du njuta av bättre bränsleekonomi och noll avgasutsläpp vid ren eldrift.

UTFORSKA DENNA MODELL
SVR
F‑PACE SVR

Med sin kompressormatade V8-motor på 5,0 liter och en topphastighet på 286 km/h är F-PACE SVR Jaguars ultimata prestanda-SUV.

UTFORSKA DENNA MODELL
SE SPECIFIKATIONER
HYBRID, BENSIN ELLER DIESEL
F‑PACE drivs med våra nya bensin- eller dieselmotorer med mildhybridteknik. Den som vill ha ännu lägre bränsleförbrukning och CO2 -utsläpp kan välja helt nya F-PACE som laddhybrid. Samtliga har 8-växlad automatisk växellåda.
UNIKT FÖR JAGUAR
Välj mellan maximal dynamiska prestanda och maximerad bränsleekonomi. JaguarDrive Control ger snabbare växlingar i Dynamic-läget och tidigare uppväxlingar i Eco-läget. I regn/is/snö-läget anpassas systemet till förhållanden med dåligt väggrepp.
ALLTID TRYGG
Jaguars fyrhjulsdrift med Intelligent Driveline Dynamics är ett förutseende system. Medan andra system aktiveras först när bilen förlorar väggreppet, överför vårt system vridmoment till framaxeln i förebyggande syfte för att bibehålla bilens kontroll och stabilitet innan greppet försvinner.
TEKNIK I BILEN
ENKELHET SOM STANDARD

Pivi har bland annat följande standardfunktioner:

• 11,4-tums pekskärm
• DAB digitalradio
• Ny design på gränssnittet
• Trådlös Apple CarPlay®1
• Trådlös Android Auto™2
• Remote4

Uppgradera till Pivi Pro5 så får du det allra senaste inom artificiell intelligens i bilar. Bland annat funktioner som det självlärande navigationssystemet, för en fullständigt uppkopplad resa.

INFORMATION I ETT ÖGONKAST

Välj bland en rad olika layouter, bland annat 3D-navigation med helskärmsvisning, körinformation, eller se snabbt vad ljudsystemet spelar – allt visas på en ny högupplöst 12,3-tums interaktiv förardisplay (tillval).

Tillvalet head up-display6 projicerar viktig information på vindrutan. Visa enkelt bilens hastighet, aktuellt växelläge och navigation via färgdisplayen.

MERIDIAN™ AUDIO

För brittiska MeridianTM Audio handlar allt om musikupplevelsen. Vi talar inte bara om att höja ljudvolymen. Det handlar mer om musikens djup, klarhet och realistiska återgivning genom en kombination av avancerad ljudteknik och strategiskt placerade högtalare för att skapa en ljudmatta – eller ”ljudscen” – som är exakt rätt för interiören i F-PACE. Välj bland tillvalen MeridianTM eller MeridianTM surround-ljudsystem.

LUGN OCH RO

F‑PACE bjuder på ännu bättre åkkomfort för dig och dina passagerare tack vare aktiv vägljudsreducering – med innovativ teknik från ljudexperterna MeridianTM Audio7 – och mindre vibrationer.

HÅLLER DIG UPPKOPPLAD
Med Online-paket8 erhålls fler uppkopplade tjänster via ett inbyggt SIM-kort som ger tillgång till:

• Obegränsad medieöverföring
• Röstigenkänning online
• Väderprognoser
• Kalendersynkronisering online
UNDERHÅLLNING FÖR ALLA
Välj till Wi-Fi-kompatibilitet med dataabonnemang9 så att du kan använda:

• Olika medieöverföringstjänster
• Upp till 20 GB data i månaden
• En antennförstärkt anslutning
• Flera anslutna enheter
TRÅDLÖS LADDNING
Med hjälp av tillvalet trådlös laddning med telefonsignalsförstärkare kan du ladda kompatibla smartphones utan sladdar eller en dockningsstation. I bilen använder din telefon bilens antenn för att förbättra signalen och samtalskvaliteten.
REN KUPÉLUFT
Detta tillval ökar förarens och passagerarnas välmående genom att fånga upp småpartiklar och luftburna allergener i utomhusluften, inklusive damm och pollen. Luften omkring er blir direkt uppfräschad och genom att aktivera det nya läget Auto-Purify via infotainmentsystemet Pivi, har du stenkoll på den rådande luftkvaliten och PM2,5-nivåerna, både inne i och utanför bilen.
F-PACE SVR LIKNAR INGEN ANNAN

Sugen på ännu mer sportighet, fart och lyx?

Nya F-PACE SVR är kraftfullare och smidigare än någonsin.

UTFORSKA MODELLEN
ANVÄNDBARHET OCH SÄKERHET
PRAKTISKT LASTUTRYMME
F‑PACE har upp till 778 liter1, 10 lastutrymme, även med dina vänner och familj på plats i andra sätesraden. När du behöver extra utrymme kan du fälla ner den andra sätesraden och få 1.82710 liter användbart utrymme. Vare sig det är vardag eller helg så uppfyller F‑PACE dina behov perfekt.
ACTIVITY KEY
Activity Key* gör det ännu enklare att leva livet fullt ut. Bandet är stabilt och helt vattentätt. Det gör det möjligt för dig att njuta av en rad olika aktiviteter – från fallskärmshoppning till simning – och ändå alltid ha bilnyckeln nära till hands. Nyckelfjärrkontrollen kan ligga kvar i bilen eftersom den inaktiveras av säkerhetsskäl.
PIXEL-LED-STRÅLKASTARE MED KARAKTERISTISKA VARSELLJUS
Tillvalet pixel-LED-strålkastare inkluderar animerade körriktningsvisare. Strålkastarnas adaptiva ljusstråle ger ännu bättre sikt i mörker, samtidigt som strålen automatiskt delas för att mötande fordon inte ska bländas.
FÖRARASSISTANS
Jaguar F‑PACE har byggts med förarassistansfunktioner som gör det lättare att köra och att parkera i stan, och även roligare att köra på motorvägar. Dessa tekniska lösningar förhöjer din körupplevelse och gör den mindre stressfylld.
KOM ETT STEG NÄRMARE DIN NYA F-PACE
ELEKTRISK TJÄNSTEBIL
Redo att köra vår lyxiga prestanda-SUV i jobbet? F-PACE finns både som laddhybrid och med konventionell förbränningsmotor.
SE FÖRETAGSPRISER
AKTUELLA ERBJUDANDEN
Om du vill hitta din drömbil till ett drömpris ska du ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du kan välja mellan olika modeller, motorer och utrustningspaket.
SE KAMPANJPRISER
JAGUAR TILLBEHÖR
Genom att ge F‑PACE en personlig touch med hjälp av en rad funktionella tillval och praktiska Jaguar-tillbehör kan du skapa en bil som verkligen matchar din livsstil.
SE TILLBEHÖR
VÄLJ DIN MODELL
Jämför utrustning och specifikationer sida vid sida.
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar XF.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar broschyrerna.
JAG VILL FÅ INFORMATION
Anmäl dig för att få senaste nytt om Jaguar.

Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2 -utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på fälgval och eventuell extrautrustning. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.


Visa WLTP-värden.

WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2 -värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.


1 Beror på drivlina.

2 Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.

3 Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se https://www.android.com/auto/ för mer information.

4 Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare. Jaguar Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store.

5 Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

6 Kräver soldämpande glas på vissa marknader. Navigationsanvisningar på vindrutan visas endast när bilen är utrustad med Pivi Pro.

7 Tillval.

8 Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

9 Bilden visar Jaguars Click and Go-tillbehör som säljs separat. Surfplatta ingår inte. Regler för ”fair use” (skäligt bruk) gäller. När 20 GB data har förbrukats inom en månad kan det hända att datahastigheter och funktioner i bilen försämras under resten av den månaden. För närmare detaljer kring reglerna för ”fair use” (skäligt bruk) kopplade till denna funktion, se villkoren för InControl Pivi Pro på www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Uppspelningstiden beror på strömningsleverantör och videoinnehållets upplösning. Med HD-video ökar dataförbrukningen avsevärt.

10 Våtvolym är industristandard och mäts genom att lastutrymmet fylls med vätska. Volym uppmätt ända till innertaket. Bagageutrymmets konfiguration och totala lastutrymme varierar beroende på modell och om reservhjulet är fullstort eller av platsbesparande typ.

11 Activity Key kan laddas i ungefär två timmar och sedan användas i ungefär tio dagar innan det är dags för laddning igen.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) och marknad eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.


Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.


Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.
Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.
NanoeTM är ett varumärke som tillhör Panasonic Corporation.