loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

I-PACE RÄCKVIDDSKALKYLATOR

Se hur en Jaguar I-PACE passar din livsstil genom att justera inställningarna nedan.

X590_19MY_210_DX
411 km
RÄCKVIDD FÖR EN FULL LADDNING
Justera inställningarna nedan

KÖRPROFIL:

Blandad körning: Huvuddelen av din körning involverar både motorväg och stadstrafik med en genomsnittshastighet på 47 km/h.

Motorväg: Huvuddelen av din körning sker på en motorväg med en genomsnittshastighet på 92 km/h.

Stadskörning: Huvuddelen av din körning sker i och omkring innerstaden med en genomsnittshastighet på 27 km/h.

INVÄNDIG MILJÖ:

FÄLGSTORLEK:

TEMPERATUR UTOMHUS: 20

-10
40

Elektrisk räckvidd: upp till 470 km WLTP/540 NEDC, förbrukning 21,2 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/ km. Faktisk räckvidd varierar beroende på faktorer som hastighet, körsätt, väderförhållanden etc.

REN, BEKVÄM, INGET STRUL

Batteriet i I PACE’s laddas via bilens laddpunkt som är diskret placerat bakom framhjulshuset. Det är bara att plugga in kontakten och låta I PACE laddas upp. Bilen slutar ladda automatiskt när det är fullladdat. Det är säkert att ladda bilen också när det regnar eller då bilen står parkerad i snö, eftersom laddningssystemet är helt självständigt.

LADDNING HEMMA

För optimal laddning hemma kan du installera en väggmonterad laddbox* som är godkänd av Jaguar. Vår svenska samarbetspartner Bee levererar en Jaguar-laddbox som ger upp till 34 kilometers räckvidd per timme, vilket innebär att du kan ladda upp din I-PACE över natten. Om du använder ett vanligt vägguttag hemma laddas batteriet långsammare än via laddbox (upp emot 10 km räckvidd per timme). Vägguttaget bör inte användas till uppladdning av elbilar, eftersom det kan leda till överhettning då elinstallationer inte klarar belastningen av en så hög strömstyrka någon längre tid, vilket är anledningen till att Jaguar rekommenderar installation av en godkänd laddbox.  I-PACE är utrustad med en 7,4 kW enfas AC laddare**, som kan ladda bilen fullt över natten och leverera upp till 35 km räckvidd per timme.  

*Jaguar samarbetar med Bee kring laddningsinfrastruktur på den svenska marknaden. Bee rekommenderar gärna den bästa lösningen för dig och din I-PACE. Kontakta din Jaguar-återförsäljare för mer information. 
**7,4 kW beroende av hemmets strömförsörjning

 

PUBLIK LADDNING

Det bästa sättet att snabbt fylla på batteriladdningen för långresan är med en DC-laddare där en typisk laddare på 50 kW kan ge upp till 200 km räckvidd per timme*. I takt med att laddningsinfrastrukturen förbättras och byggs ut kommer I-PACE kunna ta emot en laddningshastighet på upp till 100 kW DC. Detta betyder att du lätt kan nå upp till 100km räckvidd på bara 15 minuter.

Jaguar samarbetar med Bee gällande laddningsinfrastruktur på den svenska marknaden. Bee har Sveriges största publika nätverk av laddstationer och finns även i Danmark och Tyskland. Du kan ladda ner Bee's app på AppStore eller GooglePlay, där du har en översikt av samtliga stationer. har godkända samarbeten för allmän laddning på alla marknader där I-PACE säljs. 
*En DC-snabbladdare ger stora mängder energi på kort tid. Laddningstakten avtar då batteriet nått full kapacitet och därför funkar det oftast snabbare att ladda upp till 80 procents kapacitet eller längre efter behov.

 

LADDKABLAR

LADDKABEL HEMMA

Med laddningskabel (Typ 2 laddkabel) som medföljer din I-PACE kan du ladda bilen i ett uttag hemma. För laddning i hemmet rekommenderar vi alltid att du installerar en laddbox.
Be din Jaguar-återförsäljare om mer information om hur du använder I-PACE utanför Sverige.

PUBLIK LADDKABEL

Den publika laddkabeln (också känd som Mode 3 laddkabel) ansluter I PACE till publika AC laddningspunkter. Denna kabel kan också användas till att ansluta till en väggmonterad laddbox hemma. Snabba publika DC-laddningspunkter har en förankrad kabel så att du inte behöver ta med en egen. Be din Jaguar-återförsäljare om mer information om det lokala och nationella publika laddningsnätverket eller läs mer på bee.se. 

En publik laddkabel (Mode 3 laddkabel) levereras som standard med I PACE-modeller som säljs i Europa.

 

INSTALLATION AV LADDBOX I HEMMET

Vår godkända leverantör, Bee, och deras installatörer av laddboxar ser till att allt arbete utförs
enligt högsta standarder. Den robusta laddboxen kan monteras på din uppfart, i garaget eller på
en annan lämplig plats där du bor. Be din Jaguar-återförsäljare om mer information.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE 

bg-modelDisplay

BEHÅLLA RÄCKVIDDEN

I-PACE är utrustad med teknik som bevarar räckvidden och skyddar bilens batteri.
Med förklimatisering av kupén, till exempel, kan du värma eller kyla kupén medan
din I-PACE laddas. Den el som behövs för detta tas från elnätet, inte bilens batteri.

UTFORSKA PRESTANDA 

ECO-LÄGE

Eco-läget hjälper till att bevara räckvidden hos I PACE genom att reducera energiförluster och istället uppmuntra till en mer effektiv körstil. Den gör också små justeringar av kupétemperatur, luftcirkulation samt en rad andra funktioner i bilen. Du kan ignorera dessa ändringar genom att använda funktionerna normalt eller via menyinställningarna.

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

Välj din egen eldrivna kombination av Jaguar-prestanda, teknik och stil.

BYGG DIN BIL & FÅ EN OFFERT

 

WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp för personbilar i Europa. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

Prestandainformation gäller inte alla modeller som säljs i Kina. 

Officiella EU-testuppgifter. Från tillverkares tester enligt EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Siffror från verkliga förhållanden och allmänna uppgifter om EV-prestanda kan variera beroende på kör- och miljövariabler.
 


 
  • Jaguar XE
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE