VAD VILL DU UPPTÄCKA?

Vackra badplatser, nya goda smaker eller en fartfylld aktivitet? Upptäck något nytt bakom ratten i sommar! Vi har samlat massor av tips på utflyktsmål runt om i landet.

VÄCK DINA SINNEN I SOMMAR

Inte ett moln på himlen. Ingen tid att passa. Och en stark lust att upptäcka något nytt på hemmaplan. Väck dina sinnen
i sommar – och gör det bakom ratten på en Jaguar! Våra modellers enastående prestanda och eleganta design i
kombination med den obeskrivliga frihetskänslan gör bilresan precis lika njutbar som målet. Vart bär det av?

NATURSKÖNA NORRLAND
SMAKFULLA SVEALAND
GENUINA GÖTALAND

4 FANTASTISKA MODELLER

Ända sedan den första Jaguaren såg ljuset 1935 har vi strävat efter att skapa bilar som kombinerar prestanda
och skönhet på ett unikt sätt. Blir någon av dessa fyra fantastiska modeller ditt nya resesällskap i sommar?

I-PACE

I-PACE

Låt den här sommaren bli starten på ditt elektriska liv med I-PACE! Med inbyggd trefasladdning, upp till 470 km* elektrisk räckvidd, fyrhjulsdrift och ljudlös blixtsnabb prestanda väntar en helt ny körupplevelse. Att I-PACE är en Jaguar råder det inget tvivel om när du sitter bakom ratten. Bilens elmotorer och nästintill perfekta viktfördelning ger 696 Nm omedelbart vridmoment och en stark sportbilskänsla. Du gör 0-100 km/h på bara 4,8 sekunder. Att ladda I-PACE från 0-80 % tar 40 minuter med hjälp av en 100 kW DC-snabbladdare.
F-PACE

F-PACE

Prisvinnande design som inspirerats av ikoniska F-TYPE, lättviktsarkitektur och avancerad dynamisk teknik. F-PACE passar dig som både söker sportig prestanda och praktiska SUV-egenskaper. Med upp till 1 804 liter bagageutrymme, intelligent fyrhjulsdrift, förarfokuserad miljö med vårt senaste prisbelönta infotainmentsystem Pivi Pro, och sportig design kommer du inte att sakna något – oavsett vart resan tar dig. Som laddhybrid ger F-PACE dig upp till 53 km* räckvidd och ännu bättre bränsleekonomi. Om du vill maxa sportbilskänslan är F-PACE SVR rätt för dig. En högpresterande modell med knivskarp respons, en topphastighet på 286 km/h och ett maximalt vridmoment på 700 Nm.
F-TYPE

F-TYPE

Att köra nercabbat med vinden i håret är den ultimata sportbilsupplevelsen! F-TYPE passar dig som söker en klassiker som är elegant och atletisk ur alla vinklar. Du kan välja mellan coupé och cabriolet – båda utrustade med prestandaframsäten, Meridian™- ljudsystem och aktivt omkopplingsbart avgassystem. Så att du kan frigöra det fantastiska motormullret precis när du vill. Det välproportionerade chassit, strama fjädringen och den responsiva styrningen gör F-TYPE otroligt smidig och närvarande.
E-PACE

E-PACE

Om du söker en enastående kombination av elegans, dynamiska köregenskaper och praktisk rymlighet är vår kompakta SUV E-PACE rätt för dig! Med upp till 601 liter bagageutrymme, och fällbart baksäte har du gott om plats för packning. Fyrhjulsdriften förstärker de dynamiska köregenskaperna och ger dig kontroll i alla väder – så att du alltid kan njuta av resan. Som laddhybrid ger E-PACE dig upp till 55 km* räckvidd och ännu bättre bränsleekonomi. Att fylla på batteriet med ny energi från 0-80 % tar cirka 30 minuter med hjälp av en 50 kW DC-snabbladdare.

LADDAD BILHEMESTER

Första eldrivna bilhemestern? Kör du helt elektriska I-PACE eller våra laddhybrider kan du se fram emot en ny härlig körupplevelse.
De erbjuder lång räckvidd och kan laddas enkelt offentligt. Men hur lång tid tar det och var finns närmaste lediga laddstation?
Klicka dig vidare nedan så berättar vi mer om laddning.

Eldriven sommar

Här berättar vi allt du behöver veta om laddning och krossar några elbilsfördomar på vägen.
LÄS MER OM LADDNING

FÅ UT MER AV RESAN

Vi har ett brett utbud av originaltillbehör till - utrustning som kan ge bilhemestern det där lilla extra!
SE ALLA TILLBEHÖR

VAD VILL DU UTFORSKA HÄRNÄST?

INGET KÄNNS SOM JAGUAR

INGET KÄNNS SOM JAGUAR

Bekvämligheten, alla smarta och skräddarsydda detaljer och den unika körglädjen. En Jaguar måste upplevas!
HÅLL DIG UPPDATERAD

HÅLL DIG UPPDATERAD

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först med senaste nytt om Jaguar, kommande lanseringar, event och attraktiva erbjudande.
DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

Hejdå, väntetid! Just nu har vi massor av nya bilar som kan levereras omgående. Sök och hitta dina drömmars Jaguar här.