FÅ UT MER AV RESAN

Gör mer möjligt under sommarens bilhemester med nya originaltillbehör.

TILLFÖR DET LILLA EXTRA

Oavsett vilken Jaguar du kör har vi ett brett utbud av originaltillbehör till just din modell. Utrustning som kan ge sommarens bilhemester
det där lilla extra! Upptäck våra mest populära tillbehör här nedan och kontakta din närmaste återförsäljare för prisuppgifter och beställning.

DRA TUNGT

DRA TUNGT

Utrusta din bil med en fast eller avtagbar dragkrok för att kunna ta med dig ännu mer på hemestern. Perfekt för släp eller husvagn.

PRAKTISKA TAKRÄCKEN
Eleganta och hållbara takräcken som erbjuder gott om utrymme för att montera vad du vill. Förstärker bilens exteriördesign och möjliggör stor lastvolym.
 TA MED CYKELN

TA MED CYKELN

Cykelhållare som du öppnar smidigt med en hand och låsmekanism. Hållaren kan lutas bort från bilen med hjälp av en fotpedal, vilket underlättar åtkomst till bakluckan.
LASTA TAKET FULLT

LASTA TAKET FULLT

Praktisk takbox som går att öppna från båda sidorna och är låsbar. Levereras med snabbfästet Power Grip för enkel montering på bilens takräcken.
KOLL PÅ NYCKELN

KOLL PÅ NYCKELN

Snygga detaljer kan man inte få nog av! Håll koll på nyckeln till bilen eller sommarhuset med hjälp av vår praktiska nyckelring.

VILL DU SE FLER TILLBEHÖR?

Alla våra modeller kan fås med ännu fler praktiska och smarta tillbehör. Klicka dig vidare för att bläddra i våra digitala tillbehörsbroschyrer!
VILL DU SE FLER TILLBEHÖR?

VAD VILL DU UTFORSKA HÄRNÄST?

INGET KÄNNS SOM JAGUAR

INGET KÄNNS SOM JAGUAR

Bekvämligheten, alla smarta och skräddarsydda detaljer och den unika körglädjen. En Jaguar måste upplevas!
HÅLL DIG UPPDATERAD

HÅLL DIG UPPDATERAD

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först med senaste nytt om Jaguar, kommande lanseringar, event och attraktiva erbjudande.
DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

DRÖMBIL UTAN VÄNTETID

Hejdå, väntetid! Just nu har vi massor av nya bilar som kan levereras omgående. Sök och hitta dina drömmars Jaguar här.