SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

Lyx, prestanda och kompetens tagna till nya nivåer för att skapa unika Jaguar-bilar.

SV PREMIUM-PALETT

I den unika lackverkstaden på SV Technical Centre finns ett ännu större utbud av utvändiga lacker, och med hjälp av den senaste tekniken uppnås enastående ytkvaliteter.

LÄS MER

SVO erbjuder uppvisningsmodeller och samlarutgåvor i begränsad upplaga samt extremt specificerade bilar. Varje bil ger prov på det bästa från Jaguar med hisnande prestanda, oöverträffad lyx och spjutspetsteknik.

SVO TECHNICAL CENTRE

SVO finns i vårt splitternya teknikcenter i Warwickshire, England, en investering på GBP 20 miljoner. Anläggningen för specialtillverkning utgör Jaguar Land Rovers kunskapscenter med ett team på 200 fordonsspecialister. SVO:s 20.000 m2 stora huvudkontor har över 40 platser för tekniska kontroller samt en lackeringsanläggning i världsklass.

f-pace svr
DEN ULTIMATA PRESTANDA-SUV:EN

Samtidigt som den har kvar all lyx och de praktiska egenskaperna hos vanliga F-PACE så frigör vår senaste SVR-version bilens sanna potential. En kompressormatad V8-motor på 5,0 liter, avancerad aerodynamisk arkitektur och prestandafokuserade komponenter gör detta till den snabbaste F-PACE modellen någonsin.

UTFORSKA DENNA BIL
yt:OjFeDLceBZA
F‑TYPE SVR
HÖJDEN AV F-TYPE PRESTANDA

F‑TYPE SVR tar dig från 0-100 km/h på 3,7 sekunder och är konstruerad för att leverera renodlad kraft och en topphastighet på 322 km/h. Omkonfigurerad aerodynamik, en aktiv bakvinge av kolfiber samt intelligent fyrhjulsdrift samverkar till bilens enastående superbilsprestanda i alla väder.

UTFORSKA DENNA BIL
yt:JcYPsu8EKhM
XE SV PROJECT 8
XE SV PROJECT 8

Project 8 är konstruerad för att vara världens mest spännande sportsedan. Hjärtat i bilen är Jaguars legendariska kompressormatade V8, men bilens hastighet handlar inte enbart om enorm kraft. Tack vare aerodynamik från motorsporten samt omfattande användning av kolfiber och en lätt aluminiumkaross känns bilen mer levande än någon annan Jaguar.

UTFORSKA DENNA BIL
JAGUAR I-PACE <span>e</span>TROPHY
TJUGO I-PACE. TIO STÄDER. EN VINNARE.
TJUGO I-PACE. TIO STÄDER. EN VINNARE.

Jaguar I-PACE eTROPHY har designats och konstruerats av Special Vehicle Operations och är det senaste spännande kapitlet i vår jakt på innovation.

LÄS MER
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida
BYGG DIN BIL
Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Jaguar.
LADDA NER BROSCHYR
Visa och ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Sök efter en Jaguar-återförsäljare nära dig.