LÅG ÄGANDEKOSTNAD

Anslut dig till dagliga besparingar.

Vägen mot en renare och hållbar framtid bidrar inte bara till att skydda vår planet, utan kan även ha en positiv effekt på din plånbok. Utforska de ekonomiska faktorerna som gör övergången till eldrift ännu intressantare.

MYCKET BILLIGARE PER KILOMETER
Laddning av ett elfordon kan kosta betydligt mindre än påfyllning av bränsle på en tankstation. Hemma kan du spara ännu mer genom att använda en hemmaladdare nattetid när elpriset är lägre.
LÄGRE FORDONSSKATT
I de flesta länder är beskattningen och utsläppsbaserade avgifter lägre för elbilar än för motsvarande bensin- eller dieselfordon. Faktum är att Jaguar I‑PACE med sina nollutsläpp undantas från vanlig vägskatt i många städer världen över.
LÄGRE SERVICEKOSTNADER
När det gäller underhåll har elbilar en stor fördel. Jämfört med en bensin- eller dieselmotor har elfordon mycket färre rörliga delar som kan slitas ut. Det betyder lägre servicekostnader.
160,000 KM BATTERIGARANTI

Jaguar I‑PACE har en heltäckande batterigaranti på 8 år eller 160,000 km – det som inträffar först.

SE HUR MYCKET DU SKULLE KUNNA SPARA MED JAGUAR I‑PACE

Vår smartphone app GO I‑PACE* spårar automatiskt dina resor för att ge dig en uppskattning av vilka kostnadsbesparingar du skulle kunna göra om du körde Jaguar I‑PACE.

LADDA NER GO I-PACE

*Endast kompatibla smartphones.