TJÄNSTER FÖR ÄGARE

Vi går längre än någon annan för att ta hand om din klassiska Jaguar. Vår Classic Works-anläggning är hem åt historiska dokument, experttekniker och toppmoderna verktyg som gör att vi kan tillhandahålla originalservice, fordonshälsokontroller och restaureringsprocedurer för klassiska Jaguar-modeller.

UNDERHÅLL

UNDERHÅLL

Regelbunden service är en viktig del kring underhållet av en klassisk modell. Oavsett om du gör dig redo för våren eller vill förvara din bil över vintern, erbjuder vi en rad servicealternativ som passar dig. Genom att kombinera tidsenliga kontroller med dagens tekniska expertis, registreras alla arbeten i din alldeles egna Jaguar Classic-servicebok för att upprätthålla ditt fordons historia och bibehålla dess andrahandsvärde.

För mer information maila: [email protected]
HÄLSOKONTROLL

HÄLSOKONTROLL

Om du funderar på att köpa en klassisk bil, nyligen har köpt en eller vill restaurera en rekommenderar vi en heldags-hälsokontroll. När denna omfattande visuella inspektion är klar kommer vi att förse dig med en rapport som beskriver eventuella rekommenderade åtgärder. För välskötta bilar finns också en halvdags-hälsokontroll.

För mer information maila: [email protected]
XJ220 UNDERHÅLL

XJ220 UNDERHÅLL

Jaguar Classic Works har XJ220-utbildade tekniker med upp till 25 års erfarenhet. Då de arbetar med dedikerad XJ220-service har de tillgång till specialutvecklade verktyg vilket innebär att din bil är i extra trygga händer.

För mer information maila: [email protected]
RESTAURERING AV MOTORER

RESTAURERING AV MOTORER

Vi är glada att kunna erbjuda ägare av klassiska Jaguar-modeller dedikerad service för restaurering, inklusive en kompletta motorer och drivlinor. Detta ger en garanti för restaureringar enligt originalspecifikationer med 2000-talets precision. För mer information maila: [email protected]

JAGUAR DAIMLER HERITAGE TRUST


Vi är stolta över att arbeta tillsammans med Jaguar Daimler Heritage Trust som strävar efter att bevara och underhålla Jaguars historia med sin enastående samling av autentiska fordon, tjänster för ägare och forskning.
TA REDA PÅ MER