TEKNIK OCH INNOVATION

Intelligent teknik och innovation står i centrum av allt vi gör, från att förbättra prestandan till att öka effektiviteten i våra bilar.

FRAMTIDEN ÄR HÄR

Från lågfriktionsdäck till batteridrivna elbilar som är spännande att köra – varje Jaguar är en hyllning av den senaste intelligenta tekniken.

LÄTTVIKTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

LÄTTVIKTSARKITEKTUR I ALUMINIUM

Aluminium ger oss möjlighet att bygga ett chassi som är betydligt lättare än en motsvarighet i stål, vilket bidrar till bättre bränsleekonomi, lägre utsläpp och en mer dynamisk körupplevelse.
INGENIUM-MOTORER

INGENIUM-MOTORER

Jaguars toppmoderna Ingenium-motorer är konstruerade och byggda för maximal prestanda och miljömässig hållbarhet samt lägre driftskostnader för bilägare.
ELEKTRIFIERING

ELEKTRIFIERING

Jaguar I‑PACE är en uppseendeväckande, helt eldriven SUV som levererar ren Jaguar-prestanda och noll avgasutsläpp, vilket återspeglar vår framgång med att utveckla toppmodern teknik och nya drivlinor.
FYRHJULSDRIFT

FYRHJULSDRIFT

Jaguars fyrhjulsdrift (AWD) med Intelligent Driveline Dynamics övervakar kontinuerligt varje hjuls hastighet och väggrepp, liksom fjädring, styrning och bromsar för att leverera bättre stabilitet under alla förhållanden.
HEAD UP-DISPLAY

HEAD UP-DISPLAY

Tillvalet Head-up Display (HUD) visar viktiga fordonsdata på vindrutan. Den har kristallklar grafik i alla färger och med hög upplösning så att du lätt ser all information du behöver.
INCONTROL INFOTAINMENT

INCONTROL INFOTAINMENT

Vår InControl-serie med tjänster och applikationer ansluter dig till din Jaguar och kopplar upp dig sömlöst till omvärlden – inkluderar Touch Pro Duo, vårt mest avancerade underhållningssystem.
ELMOTORER

ELMOTORER

I‑PACE drivs av två elmotorer som är integrerade med båda axlarna, vilket ger 400 hk, ett omedelbart vridmoment på 696 Nm samt en acceleration från 0-100 km/h på 4,8 sekunder.
ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

Adaptive Surface Response (AdSR) övervakar konstant omgivningen och justerar lämpliga motor- och bromsinställningar. När funktionen aktiverats fungerar AdSR i alla hastigheter för att underlätta för dig i dåligt väder och på utmanande underlag.
AUTONOMA FORDON

AUTONOMA FORDON

Jaguar samarbetar med Waymo för att utveckla en självkörande Jaguar I‑PACE för förarlös transport. Världens första självkörande elbil i premiumutförande kommer att leverera optimal säkerhet och tillförlitlighet.