UPPGRADERING AV INCONTROL

Lägg till nya funktioner, trådlösa programuppdateringar och Smartphone-paketet.

Med den senaste uppgraderingen för InControl Touch Pro läggs nya funktioner till och erhålls vårt nya pekskärmsgränssnitt. Uppgraderingen innehåller Smartphone-paketet samt trådlösa programuppdateringar.

SMARTPHONE-PAKET

SMARTPHONE-PAKET

Med Smartphone-paketet kan du skärmdela din smartphone med infotainmentsystemet i din bil. Apparna i Smartphone-paketet omfattar:
- Apple CarPlay®
- Android Auto™
- Baidu CarLife™

Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay® och Android Auto™ är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se Apple CarPlay® och Android Auto™ för mer information.
TRÅDLÖS PROGRAMUPPDATERING

TRÅDLÖS PROGRAMUPPDATERING

Att få den senaste uppgraderingen är enkelt och kan ske hos din lokala återförsäljare. Efter uppgradering kan du optimera din bils system ytterligare med trådlösa programuppdateringar – med hjälp av Wi-Fi eller ett SIM-kort och utan att behöva besöka en återförsäljare. Med programuppdateringar underhålls viktiga system i din bil, till exempel InControl Touch Pro, för att säkerställa att du även i fortsättningen får ut mesta möjliga av din Jaguar.

VAD GÄLLER FÖR DIN BIL?

Kontakta din återförsäljare för att ta reda på om din Jaguar är berättigad till denna programuppgradering. Med hjälp av din bils årsmodell, infotainmentsystem och användargränssnittspanel kan återförsäljaren kontrollera om din Jaguar är berättigad till uppgraderingen.

DIN BILS ÅRSMODELL
DITT INFOTAINMENTSYSTEM
DIN ANVÄNDARGRÄNSSNITTSPANEL

KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Kontakta din återförsäljare för att kontrollera om din Jaguar är berättigad till den senaste programuppgraderingen.