<h4>HUSDJURSTILLBEHÖR</h4>

Dina käraste minnen skapas med hela familjen – ditt husdjur inkluderat.

FÖR HUSDJUR SOM INGÅR I FAMILJEN

Ta med dig dina husdjur smidigt och i stil, vart du än ska åka. Med vårt sortiment av tillbehör kan din trogna följeslagare sträcka ut sig, koppla av och njuta av åkturen, samtidigt som din bil hålls ren. Låt oss skapa minnen tillsammans.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
LASTSKYDDSGALLER - FULL HÖJD
Gallret är konstruerat för att hindra last från att komma in i passagerarutrymmet. Lastskyddsgallrets design har optimerats för den andra sätesraden med hjälp av en lutningsfunktion. Uppfyller föreskrifterna i ECE-17. Med praktisk integrerad skidlucka så att längre föremål som skidor kan fraktas, förutsatt att baksäteskonfigurationen medger det.
GUMMIMATTA I LASTUTRYMMET
Vattentät gummimatta med Jaguar-märkning och kant som skyddar lastutrymmet bak mot allmän smuts. För bilar med luftkonditionering bak. Kompatibel med lastskenor, lastutrymmesavdelare och lastskyddsgaller.
SKÅLAT LASTUTRYMMESSKYDD
Halvstyvt vattentätt skålat lastutrymmesskydd med upphöjd kant på tre sidor för att skydda mattorna på lastutrymmets golv och sidoväggar mot smuts eller våt utrustning. Inte kompatibel med lastsäkringssats.
EXKLUSIVA HUSDJURSPAKET

Med hjälp av tillbehören i våra husdjurspaket åker dina husdjur bekvämt och säkert, samtidigt som bilens inredning skyddas. Paketet är särskilt framtaget för Jaguar och innehåller lastskyddsgaller med fullhöjd samt antingen ett skålat lastutrymmesskydd eller en gummimatta i lastutrymmet. **

HUSDJURSPAKET 1
Lastskyddsgaller med fullhöjd samt gummimatta i lastutrymmet.

Kombinerar lastutrymmets gummimatta med lastskyddsgaller med fullhöjd som skydd för både bilen och ditt husdjur. Gummimattan är vattentät och skyddar golvmattan i bilens lastutrymme. Lastskyddsgallret med fullhöjd förhindrar åtkomst till kupén och håller samtidigt ditt husdjur säkert skyddat.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
HUSDJURSPAKET 2
Lastskyddsgaller med fullhöjd samt skålat lastutrymmesskydd av gummi.

Kombinerar skålat lastutrymmesskydd med lastskyddsgaller med fullhöjd som skydd för både bilen och ditt husdjur. Skyddet är helt vattentätt och skyddar golvmattan och sidoväggarna i bilens lastutrymme. Lastskyddsgallret med fullhöjd förhindrar åtkomst till kupén och håller samtidigt ditt husdjur säkert skyddat.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
BOKA SERVICE
Boka nästa servicebesök online.
GUIDER OCH MANUALER
Visa och ladda ner din Jaguars handbok, manualer och videoguider.
HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
Hitta en Jaguar-återförsäljare nära dig.
TILLBEHÖR
Anpassa din Jaguar med vårt breda utbud av tillbehör.

* XF Sportbrake, E-PACE & F-PACE Husdjurspaket finns tillgängliga, kontakta oss idag.
Priser giltiga vid tidpunkten för tryckning, och rätt till ändringar förbehålles. Priser varierar beroende på modelltyp.

** Gäller inte fordon med reservstorlek i full storlek.