HELT ELDRIVNA JAGUAR I-PACE

HÖJDPUNKTER

ELEKTRISKA PRESTANDA

Spännande kraft och dynamik. Noll avgasutsläpp. Allt du förväntar dig av Jaguars helt eldrivna prestanda-SUV.

MODELLPROGRAM

MODELLPROGRAM

Faktorer som temperatur och körhastighet kan påverka din elektriska räckvidd. Använd räckviddskalkylatorn för att ta reda på hur långt I-PACE kan ta dig.
LÄS MER

MODELLPROGRAM

470 KM

††

Kör upp till 470 km på en full laddning*.
WLTP-värde. Värden i verkligheten kan variera beroende på din körstil.

LADDNINGSTID

8,5 timmar*


Med en 11 kW AC-laddare på 11 kW kan du ladda batteriet fullt på bara 8,5 timmar*. Perfekt för laddning hemma över natten. Tid baserad på användning av en 11 kW AC-laddare för hemmet.

UTSLÄPP

0 co2


Njut av noll avgasutsläpp.

ACCELERATION

4,8 sekunder

(4,5)

Klarar 0–100 km/h på 4,8 sekunder.

TEKNIK

Sömlöst integrerad teknik gör det enkelt att styra olika funktioner i I-PACE samt dina anslutna enheter.

Vårt infotainmentsystem Pivi Pro känns lika bekant som din smartphone. Viktig information som navigation1, media och kontakter är aldrig mer än en knapptryckning bort.
PIVI PRO
INFORMATION I ETT ÖGONKAST
MERIDIAN AUDIO
ONLINE-PAKET OCH WIFI MED DATAABONNEMANG
APPEN JAGUAR GO I-PACE

APPEN JAGUAR GO I-PACE

Appen GO I-PACE visar hur Jaguar I-PACE skulle passa in i ditt liv. Den ger dig fakta och siffror som om du faktiskt körde bilen, inklusive resekartor, beräknad räckvidd och förbrukning, tillgängliga laddningspunkter längs vägen samt dina uppskattade kostnadsbesparingar.
LADDA NER FÖR IOS LADDA NER FÖR ANDROID
APPEN JAGUAR REMOTE

APPEN JAGUAR REMOTE

Med appen Jaguar Remote4 kan du interagera med I-PACE från din smartphone. Kontrollera bilens laddningsnivå, laddningsstatus, laddningstakt, beräknad elektrisk räckvidd och andra faktorer. Starta och stoppa laddning, hantera laddningstariffer och ställ in maximal laddningsnivå på distans.
JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE OCH SOS-SAMTAL

JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE OCH SOS-SAMTAL

Med Jaguar Optimised Assistance kan du ringa direkt till Jaguar Assistance-teamet om du skulle råka ut för ett haveri. Vid en allvarligare incident kopplar SOS Emergency Call automatiskt upp dig till svarsteamet. Teamet meddelar räddningstjänsten var du befinner dig.

PRAKTISKA EGENSKAPER OCH SÄKERHET

Laddning sker bäst över natten när du har parkerat din bil. Medan du varvar ner och sover återhämtar sig även I-PACE på ett säkert sätt, och är redo för nästa dag.

LADDNING HEMMA

LADDNING HEMMA

Att ladda hemma är inte bara bekvämt, utan kostnaden för el per kilometer är dessutom i regel lägre jämfört med bensin, diesel eller offentlig laddning. För laddning av din I-PACE hemma rekommenderar vi en professionellt installerad laddbox.
LÄS MER
SLÄPVAGNSKÖRNING

SLÄPVAGNSKÖRNING

Din Jaguar I-PACE har en dragkapacitet på upp till 750 kg och klarar ett maximalt kultryck på 45 kg. En avtagbar dragkrok finns att köpa som tillval.
ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Den helt nya andra generationens Activity Key5 är vatten- och stöttålig och kan användas för att låsa upp, låsa och starta din bil. Så oavsett vilka utomhusaktiviteter du och dina vänner har planerat finns det inte längre något behov av konventionella bilnycklar.
SÄKERHETSCELL

SÄKERHETSCELL

I-PACE använder en kombination av aluminium och stål som bildar en stabil bur kring batteriet för ökad säkerhet för alla åkande i bilen.
FÖRARASSISTANSSYSTEM

FÖRARASSISTANSSYSTEM

Välj bland en rad funktioner som tagits fram för att göra körning och parkering enklare och säkrare. Med ett stort utbud av innovativ teknik tillhands märker du snart att alla funktioner är utformade för att förbättra din körupplevelse och samtidigt öka säkerheten.
LÄS MER

BYGG DIN BIL

Gör I-PACE till din egen med ett urval av modeller, motorer och utrustningspaket.

GE DIN JAGUAR I-PACE EN PERSONLIG TOUCH

Välj modell, motor och utrustningspaket först och ge sedan din bil en personlig touch med ett urval av lacker, fälgar och interiöralternativ.

FORTSÄTT UTFORSKA

JAGUAR I-PACE-MODELLER

JAGUAR I-PACE-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
UTFORSKA MODELLERNA
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta och siffror.
SE SPECIFIKATIONER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR

TILLVAL OCH TILLBEHÖR

Ge din Jaguar I-PACE en personlig touch.
SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR
JAGUAR ELDRIFT

JAGUAR ELDRIFT

Upptäck elektrisk körning.
LÄS MER

Laddningstiderna varierar beroende på många faktorer, inklusive men inte begränsat till: batteriets ålder, skick, temperatur och befintlig laddningsnivå samt anläggningen som används och laddningstiden.
*Med en DX-snabbladdare på 100 kW
.
††Visa WLTP-värden.
Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad rutt.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter startperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

2Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare.

3Regler för ”fair use” (skäligt bruk) gäller. När 20 GB data har förbrukats inom en månad kan det hända att datahastigheter och funktioner i bilen försämras under resterande dagar den månaden. För närmare detaljer kring reglerna för ”fair use” (skäligt bruk) kopplade till denna funktion, se villkoren för InControl Pivi Pro på jaguar.com/pivi-pro-terms. Uppspelningstiden beror på strömningsleverantör och videoinnehållets upplösning. Med HD-video ökar dataförbrukningen avsevärt.

4Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Jaguar-återförsäljare. Jaguar Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store.

5Activity Key kan laddas på 1 timme, vilket ger upp till 7 dagars batteritid.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Observera att standardutrustning eventuellt byts ut om alternativa klädsel- och dekornivåer väljs. Standardutrustning kan även variera beroende på land som bilen köps i, motorvariant och växellåda.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Jaguar-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd. Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.