ipace
I-PACE EV320 SIGNATURE LIMITED EDITION

Vår prisvinnande elbil i en helt unik tappning.

SE KAMPANJPRISER
ACCELERATION
0-100km/h på 6.4 sekunder

RÄCKVIDD
470km WLTP-cykel*

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp för personbilar i Europa. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
HÖJDPUNKTER
PRESTANDA
I-PACE är framför allt en Jaguar – en sann förarbil. Bilens elmotorer och nära nog perfekta viktfördelning ger 696 Nm omedelbart vridmoment och en sportbils smidighet.
UTFORSKA PRESTANDA
EXTERIÖR
Den eleganta och ytterst aerodynamiska designen har en luftmotståndskoefficient på låga 0,29 Cd och gör att I PACE skär effektivt genom luften för maximal räckvidd och stabilitet. I PACE erbjuder spänning ur varje vinkel tack vare sin svepande midjelinje, motorhuvens dramatiska luftintag och de karakteristiska bakflyglarna.
UTFORSKA EXTERIÖREN
INTERIÖR
I-PACE integrerar sömlöst teknik och generösa utrymmen. Interiörens design är ren och okomplicerad med genomtänkta detaljer och svepande linjer. Den elektriska drivlinan erbjuder extra utrymme för maximering av den komfort som interiören i I PACE bjuder på.
UTFORSKA INTERIÖREN
TEKNIK I BILEN
Med vårt nya infotainmentsystem, Pivi Pro, kan du se all viktig information med ett ögonkast. Det har inspirerats av din smartphone och är lika intuitivt att använda.
UTFORSKA TEKNIK I BILEN
SKAPA DIN ELEKTRISKA DRÖM

I vår enkla konfigurator kan du skräddarsy din alldeles egna version av vår elbil Jaguar I-PACE. Anpassa den så att den passar ditt körbehov och din livsstil.

BYGG DIN I-PACE
UTFORSKA JAGUAR I-PACE
EXTERIÖR
DRIVLINOR
INTERIÖR
POWERTRAIN
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
Klicka för att interagera
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
Touch to interact

Bilden har endast illustrativt syfte.

JAGUAR CARE I 3 ÅR

Med din nya Jaguar följer 3 års fri service och fabriksgaranti (upp till 70 000 mil). 3 års vagnskadegaranti, lackgaranti och vägassistans i Europa och 6 års rostskydd ingår också. Detta är vi ensamma om att erbjuda i Sverige!

LÄS MER
I-PACE DETALJER
I-PACE RÄCKVIDD
Använd vår räckviddskalkylator för att ta reda på hur Jaguar I-PACE passar din livsstil.
I-PACE PRESTANDA
Det omedelbara vridmomentet och fyrhjulsdriften ger I PACE acceleration som en sportbil. Den når 100 km/h på 4,8 sekunder.
I-PACE BATTERI
I-PACE 90 kWh litiumjonbatteri består av påsceller med hög densitet. Batteriets utförande och avancerade värmehanteringssystem garanterar lång livslängd och stödjer perioder av kontinuerlig maximal effekt. I PACE drivs av två synkroniserade elmotorer med permanenta magneter. I likhet med tekniken i tävlingsbilen I TYPE Formel E utvecklar dessa motorer 400 hk och 696 Nm vridmoment.
EFFEKT
I-PACE drivs av två synkrona elmotorer med permanentmagneter. I likhet med den teknik som finns i Formel E tävlingsbilen I TYPE genererar dessa motorer en maxeffekt på 400 hk och ett vridmoment på 696 Nm (motsvarande vridmoment för drivlinan med 320 hk är 500 Nm).
I-PACE FUNKTIONALITET
Bilen har fem fullstora säten, innovativ förvaring, ett rejält lastutrymme bak på 1453 liter samt ett förvaringsfack fram på 27 liter.
I-PACE LADDNING
Nya I-PACE är rustad med trefasladdning, som möjliggör snabbare laddning hemma. Två laddkablar medföljer, vilket innebär att I-PACE kan laddas antingen hemma eller på en laddstation i det ständigt växande publika nätverket. Vi samarbetar med Bee, Sveriges ledande laddoperatör.
UTFORSKA LADDNING
KONTAKTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
FÖRDELAR MED ELBIL

I-PACE-ägare kan dra nytta av de ekonomiska fördelar som ett elbilsinnehav medför. Fördelar som gör den dagliga körningen mer bekväm och kostnadseffektiv kan vara statliga bidrag, lägre vägskatt och trängselskatt samt rätt att köra i buss- och taxifiler.

UTFORSKA FÖRDELAR
KOM ETT STEG NÄRMARE DIN NYA I-PACE
JAGUAR I-PACE FÖR FÖRETAG
Tack vare modellens ytterst innovativa teknik, nollutsläpp och generösa utrymmen genom smart arkitektur är Jaguar I-PACE den perfekta bilen för moderna företag.
SE FÖRETAGSPRISER
AKTUELLA ERBJUDANDEN
Om du vill hitta din drömbil till ett drömpris ska du ta del av våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du kan välja mellan olika modeller, motorer och utrustningspaket.
SE KAMPANJPRISER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR
Ge din Jaguar I-PACE en personlig touch och skapa den perfekta bilen som matchar din livsstil med hjälp av vårt breda utbud av tillval och tillbehör.
UTFORSKA TILLVAL OCH TILLBEHÖR
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.

Visa WLTP-värden.


*WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.


Officiella EU-testuppgifter. Från tillverkares tester enligt EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Siffror från verkliga förhållanden och allmänna uppgifter om EV-prestanda kan variera beroende på kör- och miljövariabler.


Vissa funktioner som beskrivs kan vara tillval. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om dess tillgänglighet. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser. Informationen om tekniken som visas på denna sida, inklusive skärmbilder och sekvenser, kan påverkas beroende på mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.