ipace
I-PACE EV320 SIGNATURE LIMITED EDITION

Vår prisvinnande elbil i en helt unik tappning.

SE KAMPANJPRISER
ACCELERATION
0-100km/h på 6.4 sekunder

RÄCKVIDD
470km WLTP-cykel*

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) är den nya processen som fasats in från 2017 och som mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och utsläpp för personbilar i Europa. Syftet är att tillhandahålla siffror som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.

FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.
HÖJDPUNKTER
PRESTANDA
I-PACE är framför allt en Jaguar – en sann förarbil. Bilens elmotorer och nära nog perfekta viktfördelning ger 696 Nm omedelbart vridmoment och en sportbils smidighet.
UTFORSKA PRESTANDA
EXTERIÖR
Den eleganta och ytterst aerodynamiska designen har en luftmotståndskoefficient på låga 0,29 Cd och gör att I PACE skär effektivt genom luften för maximal räckvidd och stabilitet. I PACE erbjuder spänning ur varje vinkel tack vare sin svepande midjelinje, motorhuvens dramatiska luftintag och de karakteristiska bakflyglarna.
UTFORSKA EXTERIÖREN
INTERIÖR
I-PACE integrerar sömlöst teknik och generösa utrymmen. Interiörens design är ren och okomplicerad med genomtänkta detaljer och svepande linjer. Den elektriska drivlinan erbjuder extra utrymme för maximering av den komfort som interiören i I PACE bjuder på.
UTFORSKA INTERIÖREN
TEKNIK I BILEN
Med vårt nya infotainmentsystem, Pivi Pro, kan du se all viktig information med ett ögonkast. Det har inspirerats av din smartphone och är lika intuitivt att använda.
UTFORSKA TEKNIK I BILEN
UTFORSKA JAGUAR I-PACE
SNABB LEVERANS
Vi har alltid nya och begagnade bilar på lager som kan levereras omgående. Sök bland ett urval av dessa och hitta en I-PACE nära dig.
HITTA DIN MODELL
FÅ EN OFFERT
Få ett personligt erbjudande på den I-PACE modell som passar dig bäst. Det krävs bara några få klick!
FÅ EN OFFERT
FRÅGA EN EXPERT
Osäker på vilken modell som är rätt för dig? Be våra kunniga återförsäljare om hjälp.
KONTAKTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE
I-PACE EXTERIÖR
DRIVLINOR
I-PACE INTERIÖR
POWERTRAIN
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
Klicka för att interagera
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
Touch to interact

Bilden har endast illustrativt syfte.

I-PACE DETALJER
I-PACE RÄCKVIDD
Använd vår räckviddskalkylator för att ta reda på hur Jaguar I-PACE passar din livsstil.
I-PACE PRESTANDA
Det omedelbara vridmomentet och fyrhjulsdriften ger I PACE acceleration som en sportbil. Den når 100 km/h på 4,8 sekunder.
I-PACE BATTERI
I-PACE 90 kWh litiumjonbatteri består av påsceller med hög densitet. Batteriets utförande och avancerade värmehanteringssystem garanterar lång livslängd och stödjer perioder av kontinuerlig maximal effekt. I PACE drivs av två synkroniserade elmotorer med permanenta magneter. I likhet med tekniken i tävlingsbilen I TYPE Formel E utvecklar dessa motorer 400 hk och 696 Nm vridmoment.
EFFEKT
I-PACE drivs av två synkrona elmotorer med permanentmagneter. I likhet med den teknik som finns i Formel E tävlingsbilen I TYPE genererar dessa motorer en maxeffekt på 400 hk och ett vridmoment på 696 Nm (motsvarande vridmoment för drivlinan med 320 hk är 500 Nm).
I-PACE FUNKTIONALITET
Bilen har fem fullstora säten, innovativ förvaring, ett rejält lastutrymme bak på 1453 liter samt ett förvaringsfack fram på 27 liter.
I-PACE LADDNING
Nya I-PACE är rustad med trefasladdning, som möjliggör snabbare laddning hemma. Två laddkablar medföljer, vilket innebär att I-PACE kan laddas antingen hemma eller på en laddstation i det ständigt växande publika nätverket. Vi samarbetar med Bee, Sveriges ledande laddoperatör.
UTFORSKA LADDNING
ELEKTRIFIERING
RÄCKVIDD OCH LADDNING
Oavsett om detta är din första eller nästa elbil kan du med hjälp av vårt frågeformulär kring laddning upptäcka hur Jaguar I PACE passar din livsstil.
UTFORSKA RÄCKVIDD OCH LADDNING
FÖRDELAR MED ELBIL
I-PACE-ägare kan dra nytta av de ekonomiska fördelar som ett elbilsinnehav medför. Fördelar som gör den dagliga körningen mer bekväm och kostnadseffektiv kan vara statliga bidrag, lägre vägskatt och trängselskatt samt rätt att köra i buss- och taxifiler.
UTFORSKA FÖRDELAR
JAKTEN PÅ INNOVATION
Hos Jaguar satsar vi på att skapa elbilar med hög spänningsfaktor både körmässigt och visuellt. Därför deltar vi sedan 2016 i Formel E. Genom mästerskapet kan vi kontinuerligt testa och utveckla ny teknologi som vi sedan använder för att förbättra våra modeller, så att du garanteras en äkta Jaguar-upplevelse.
VÄLJ DIN I-PACE

Välj din egen eldrivna kombination av Jaguar-prestanda, teknik och stil.

VÄLJ DIN MODELL
UTFORSKA MER
TILLVAL OCH TILLBEHÖR
Ge din Jaguar I-PACE en personlig touch och skapa den perfekta bilen som matchar din livsstil med hjälp av vårt breda utbud av tillval och tillbehör.
UTFORSKA TILLVAL OCH TILLBEHÖR
JAGUAR I-PACE FÖR FÖRETAG
Tack vare modellens ytterst innovativa teknik, nollutsläpp och generösa utrymmen genom smart arkitektur är Jaguar I-PACE den perfekta bilen för moderna företag.
UTFORSKA FLEET AND BUSINESS
ELEKTRIFIERING MED JAGUAR
Enkel och lättillgänglig laddning, avsevärda kostnadsbesparingar och en mer hållbar körupplevelse. Jaguars elektrifierande värld väntar.
UTFORSKA ELEKTRIFIERING
FÅ EN OFFERT
Skräddarsytt erbjudande på I-PACE.
BOKA PROVKÖRNING
Boka provkörning hos din närmsta återförsäljare.
LADDA NER BROSCHYR
Ladda ner de senaste Jaguar-broschyrerna.
JÄMFÖR VÅRA BILAR
Välj upp till tre Jaguar-bilar och jämför dem sida vid sida.

Visa WLTP-värden.


*WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2-värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.


Officiella EU-testuppgifter. Från tillverkares tester enligt EU-lagstiftning. Endast avsett för jämförelse. Siffror från verkliga förhållanden och allmänna uppgifter om EV-prestanda kan variera beroende på kör- och miljövariabler.


Vissa funktioner som beskrivs kan vara tillval. Kontakta din lokala Jaguar-återförsäljare för information om dess tillgänglighet. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter startperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser. Informationen om tekniken som visas på denna sida, inklusive skärmbilder och sekvenser, kan påverkas beroende på mjukvaruuppgraderingar, versionskontroll och annat beroende på tillval. All utrustning i bilen ska användas av föraren endast när detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.